Galiba zehirlendim

nacizanem

1 yıl ara ile 2. Bebiş
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.110
335
333
gece gece tabiki saçma gelebilir ... Ama çocuk uyurken banyoyu ovayım drdim çamaşır suyu ile porçöz ü karıştırdım Aslı'nda cok az porçöz koydum ama sonuç kötü oldu hızlı hızlı ovayım derken öksürük başladı nefesimi tuttum cogu Zaman içime almadım o havayı ama yıne de etkılendım balkonda duruyorum bir saattir evın bütün camlarını açtım ama 4 aylık hamileyim bebegıme Bi zarar gelmiş midir böyle olacağını tahmin edemedim :( yani böyle Bi durum yaşayan var mı bebeğim için endişeleniyorum şu an temiz hava iyi geldi balkondan girdim içeri koltukta yatıyorum balkon kapısı önünde temiz havadan başka ne yapmalıyım acaba

Neden bunu bebeğinize yapıyorsunuz
Gerçekten yaptığınız hiç hoş değil
Ağır konuşmak istemiyorum ama sinirlendim o daha ne kadar ki bu kadar zehri dayattınız bebeğe
Yoğurt ayran tüketin
Ve lütfen bir daha aynı şeyi yapmayın o sabi ye yazık !!

Haberlerde cikmisti bi kadin camasir suyunla yag cozucuyu karistirmis eve temizlik yapmislar kadin ve evde kim varsa hepsi ölmüş asla karıştırılmaması gereken temizlik ilacları varmış bilinçsiz is yapmayalım bi acile gitsen iyi olur

Hamileyken bu tur temizleyicileri eldivenle kullanmanjz lazim hatta ben iki hamileligimdede tamamen dogal urunler kullandim. Zehirlenseniz daha once belli olurdu ama karninda gelismekte olan organlar ve cigerler var bence daha dikkatli olmalisiniz bundan sonra

allah akıl fikir versin, hamileyken boğaz pastilini içmeye bile doktorumu aramaya kalkmıştım ben, nası yapıyosunuz böyle işler gerçekten akıllara zarar bi durum

Ayrıca hem zehirlenmekten şüphe ederek Üstelik te hamile halinizle ne diye buraya konu açmakla vakit harcıyorsunuz. .hala bilinçsiz davranıyorsunuz. Gidin hastaneye hemen ya.

Ay okurken aglayasim geldi bebeğimi yeni kaybetmiş biri olarak. Lütfen bu kadar düşüncesiz olmayın ve hemen kalkın doktora gidin.

Evime bile sokmam porcezi sen hamileyken kullanıyorsun bir de tek değil hay sabir

evde küçük bebek var ve hamilesiniz yaptığınız işe bakın!!!
yavaş yavaş kanser edeceğinize çekin vurun bari!
ilk defa bu kadar ağır yazıyorum kusura bakmayın ama çok cahilsiniz.

Yav Hem İsteyerek Çocuk Yaparlar Birde Böyle Saçma Şeylerle Tehlikeye Atarlar Bebeği:bicak:

Kimyasal temizleyiciler biribirleri ile karıştırılmaz. Acile gidin, sormanız bile hata.

Öncelikle geçmiş olsun.Doktora gidin hemen.
Normal zamanda bile kimyasal kullanmam hele hamilelikte hiç. Fakirin buharlı mop'unu kullanıyorum.hijyen takıntınız varsa tavsiye ederim.hem hijyenik hem de kimyasalsız temizlik.

Canım ben hemşireyim her insanın toksik maddeyi tolere edebilmesi farklı bence direkt acile gitmelisin önlem icin

Back
X