galiba transım

freefire

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
1
0
1
24
küçükken annem saçımı kısa kestirmişti erkek kıyafetleri falan isterdim süslü püslü şeyler iğrenç gelirdi hala iğrenç geliyor kız kuzenimle oynamak yerine erkek kuzenimle ben10 falan oynardık savaş oyunları vb dha hoşuma giderdi makyaj gibi şeyleri sevmem ve kız olmaktan memnun değilim hep keşke erkek olsaydım demişimdir + olarak kızlardan hoşlandığımı farkettim.... bu konuyu ablamla konuşup bir psikoloğa falan mı danışsam acaba

hastaneye gidin hormonlarınıza baktırın erkeklik hormonlarınız artış göstermiş olabilir ama yinede erkek olacaksınız anlamına gelmez
uzuuunca yolu var o işlerin.
bi yakınımda gördüğümden biliyorum.

bazen sadece takıntı hali de olabiliyor insan beynini neyle çok meşgul etmişse beyin hep ona yöneliyor haşırneşir oluyor.
ayrıca her kız da illa makyajdan hoşlanacak pembe sevecek diye birşey yok siz gene olduğunuz gibi olabilirsiniz. bende traktör kullanmaktan tamirat yapmaktan erkek işlerinden hoşlanıyorum küçükken de erkeklerle futbol oynamayı çok severdim. zaman sonra hayat koşulları ilgi alanlarımı çeşitlendirdi onlara yoracak kafa kalmadı.

kafanızda soru işareti ile gezmeyin bi uzmana danışın ama onlar kirli bilgilerle dolu olan siteler vs internet ortamı değil profosyonel bi uzman olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…