ayrılmak isteyip korkuyorsan bu ona çok alıştığının belirtisidir sadece şunu düşün ben bu adamla evlenebilir miyim? çocuklarıma iyi bir baba bana iyi bir koca olur mu? cevabın evetse düşünüp durma güzel şeyler geçirdiğiniz özel anları düşün yok hayırsa zaten ayrıl en fazla iki üç ay ağlarsınBu düşünce bile kötü hatta berbat bir durum ama galiba sevgilimi eskisi gibi sevmiyorum yaptığı davranışlar yerli yersiz tripler her kiyafetime karismalar beni bu duruma getirdi.Isin garip kısmı su ki ayrılma fikride beni ürkütüyor ya pisman olursam diye korkuyorum. Gün geliyor tamam diyorum seviyorum ben bu adami ama aradan 3 5 gün gecsin hic bisey hissetmiyor gibi oluyorum konusmak bile istemiyorum hatta ve hatta gözüme cok çirkin görünüyor neden 2 yilimi verdim ki ben bu adama diyorum.offf offf onada haksızlık etmek istemiyorum o benim hakkımda boyle seyler düşünse nasil üzülürüm sizce ne yapmalıyım
Kötü bi durum yol yakınken ayrılın onun sizi sevdiğini hissediyomusunuz ? Niye bu kdar uzaklaştınız ki ondan ayrılın diye bilinçli mi yapıyo acaba o tripleri hareketleriBu düşünce bile kötü hatta berbat bir durum ama galiba sevgilimi eskisi gibi sevmiyorum yaptığı davranışlar yerli yersiz tripler her kiyafetime karismalar beni bu duruma getirdi.Isin garip kısmı su ki ayrılma fikride beni ürkütüyor ya pisman olursam diye korkuyorum. Gün geliyor tamam diyorum seviyorum ben bu adami ama aradan 3 5 gün gecsin hic bisey hissetmiyor gibi oluyorum konusmak bile istemiyorum hatta ve hatta gözüme cok çirkin görünüyor neden 2 yilimi verdim ki ben bu adama diyorum.offf offf onada haksızlık etmek istemiyorum o benim hakkımda boyle seyler düşünse nasil üzülürüm sizce ne yapmalıyım
Iliskimizin basindan beri boyle tripli halleri var kiziyorum falan ama 2 gün sonra yine eski haline dönüyor sanki ben erkek o kiz o derece nazli ilgide yok zatenKötü bi durum yol yakınken ayrılın onun sizi sevdiğini hissediyomusunuz ? Niye bu kdar uzaklaştınız ki ondan ayrılın diye bilinçli mi yapıyo acaba o tripleri hareketleri
Ben 20 sevgilim 21yaşlarınız kaç?
Bu düşünce bile kötü hatta berbat bir durum ama galiba sevgilimi eskisi gibi sevmiyorum yaptığı davranışlar yerli yersiz tripler her kiyafetime karismalar beni bu duruma getirdi.Isin garip kısmı su ki ayrılma fikride beni ürkütüyor ya pisman olursam diye korkuyorum. Gün geliyor tamam diyorum seviyorum ben bu adami ama aradan 3 5 gün gecsin hic bisey hissetmiyor gibi oluyorum konusmak bile istemiyorum hatta ve hatta gözüme cok çirkin görünüyor neden 2 yilimi verdim ki ben bu adama diyorum.offf offf onada haksızlık etmek istemiyorum o benim hakkımda boyle seyler düşünse nasil üzülürüm sizce ne yapmalıyım