Galiba sevgilimi sevmiyorum

Gunes1556

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
244
149
30
Bu düşünce bile kötü hatta berbat bir durum ama galiba sevgilimi eskisi gibi sevmiyorum yaptığı davranışlar yerli yersiz tripler her kiyafetime karismalar beni bu duruma getirdi.Isin garip kısmı su ki ayrılma fikride beni ürkütüyor ya pisman olursam diye korkuyorum. Gün geliyor tamam diyorum seviyorum ben bu adami ama aradan 3 5 gün gecsin hic bisey hissetmiyor gibi oluyorum konusmak bile istemiyorum hatta ve hatta gözüme cok çirkin görünüyor neden 2 yilimi verdim ki ben bu adama diyorum.offf offf onada haksızlık etmek istemiyorum o benim hakkımda boyle seyler düşünse nasil üzülürüm sizce ne yapmalıyım

Ayrilmaktan korkuyorsun cunku karsina seni seven cikar mi cikmaz mi işler nasil gider diye dusunuyorsun sevgilisiz yapamaz misin ?acik acik sevmiyorum diyorsun evlimisin cocugun mu var neyin hesabindasin ? Omur boyu sevmedigin biriyle sevgili olmayacaksin herhalde suan onuda oyaliyorsun kendinde oyalaniyorsun

ayrılmak isteyip korkuyorsan bu ona çok alıştığının belirtisidir sadece şunu düşün ben bu adamla evlenebilir miyim? çocuklarıma iyi bir baba bana iyi bir koca olur mu? cevabın evetse düşünüp durma güzel şeyler geçirdiğiniz özel anları düşün yok hayırsa zaten ayrıl en fazla iki üç ay ağlarsın

Kötü bi durum yol yakınken ayrılın onun sizi sevdiğini hissediyomusunuz ? Niye bu kdar uzaklaştınız ki ondan ayrılın diye bilinçli mi yapıyo acaba o tripleri hareketleri

Birbirinize uyumlu ve dengeli değilseniz ayrılman daha mantıklı
sürekli onun sana egemen olması istediği gibi olman seni ilerki zamanda depresyona sürükliyecektir , ayrılırsın ve bir deneyim olarak kenarda kalır birdahada aynı karekterli erkekle çıkmazsın

Aslında bazen oluyor böyle durumlar problemlere göz atın gerçekten neden böyle hissetmenize neden olan şeylere daha sağlıklı karar verirsiniz o zaman

Kötü bi durum yol yakınken ayrılın onun sizi sevdiğini hissediyomusunuz ? Niye bu kdar uzaklaştınız ki ondan ayrılın diye bilinçli mi yapıyo acaba o tripleri hareketleri
Iliskimizin basindan beri boyle tripli halleri var kiziyorum falan ama 2 gün sonra yine eski haline dönüyor sanki ben erkek o kiz o derece nazli ilgide yok zaten

hem karnın doysun hem pastan dursun olmaz maalesef onunda zamanını çalma boş yere. yalnız kalırsan ölmezsin korkma

Pişman olmaktan kastınız: 'boşluğa düşer miyim, sevgili meselesine de alıştım aslında.' fikri.
Kendinize dürüst olun.
Sevmiyorsanız uzatmayın.

Ayrılırsan boşluğa düşersin hepsi bu, ama sevmediğin bir insanla daha ne kadar ömrünü geçirmeyi düşünüyorsun ki zaten

Gercwk sevgi;sevdigin sana iyilik yaptiginda cogalmayan,kotuluk yaptiginda azalmayandir derler.ruhen ayrilmissiniz bence zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…