Galiba psikolojik bir rahatsızlığım var

damnit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
1
0
Simdi garip olan tarafi şöyle :
-Bundan yıllar önce biz çocukken kuzenim ile annemin iş yerine gitmiştik biraz vakit geçirdikten sonra kuzenimle havuzun karşısındaki bir banka oturduk. Ve kuzenime "seni hayatinda göreceğin en güzel yere götürücegim" dedim ve ben oraya daha öncede gittiğimi hatırlıyorum.
Bu anlattiklarima kadar hepsi benim hatırladığum şeyler son söylediğim söz hariç.
- daha sonra iki bina arasinda dar bir yerden geçip çalı arasindan o yere ulaştık. Gittigimiz yeri tarif ediyorum. Toprak bir yol vardi uzunca iki yanindada çimenler ve bol bol canli renkli çiçekler diziliydi toprak yolun bitiminde de geniş bir bahçe vardı ve ortasindada kocaman bir çardak vardi. Burda baya oynadık daha sonra annemin yanina geri döndük.
Bu üstte anlattığım ise kuzenimin de benimde net bir şekilde hatırladığımız olaylar. Sorun şurda ne o iş yerinde böyle bir yer var ne de kuzenim annemin iş yerine daha once gitmiş. annemin isyerine hic gitmediğini daha sonra öğrendik. Ayrıca kuzenim ile hiç bundan bahsetmemistik yani " o bahcede ne kadar eğlendik oynadik çok güzel bir yerdi" gibi bir konuşma aramızda hiç bir zaman geçmedi. Eskilerden bahsederken bu olayi hatirladik anlattık biraz korktuk. Bu tur konular hakkinda bilgisi olan psikolojik konularla ilgilenen birisi var mi? Bilen yorum yapanlara şimdiden teşekkürler

X