• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba düşük yapıyorum acil bakar mısınız

zeynep 122123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2025
25
6
1
23
Az önce tekrar gebelik testi yaptım çift çizgi ama sabahki kanamam kahverengiydi ve pıhtı vardı. Şuan kanama hala devam ediyor şiddetli değil ama peçeteye pembemsi kırmızılıkta geliyor. Karnımın alt kısmında da ağrı var.

Az önce tekrar gebelik testi yaptım çift çizgi ama sabahki kanamam kahverengiydi ve pıhtı vardı. Şuan kanama hala devam ediyor şiddetli değil ama peçeteye pembemsi kırmızılıkta geliyor. Karnımın alt kısmında da ağrı var.
Canımsın yerleşme olabilir ben hamileliklerimde yaşamadım ama burda bu şekilde yerleşme yaşayan çok okudum
Tabiki doktora gitmelisin
Sağlıkla ilerlesin inşallah bebiş

Pıhtı ve ağrı varsa düşük riski malesef çok yüksek.Ben kanama ile hastanede yatarken hemşireler pıhtı gelirse haber ver demişlerdi.Acilen doktora gidin.Bir sıkıntı varsa kana karışmasın

Resmini atsana testin kimyasala dönmüş olabilir Dr git baktır canım kana varda birşeyler verirler

Benim de başlarda kanamam olmuştu fakat doktor pıhtı olmadığı sürece normal kabul ediyoruz demişti bence hemen bir hastaneye gitseniz iyi olur

Yaa durma bence bı an önce git benimde öyle olmuştu düşük yaptım

Bende de bı anda ağrı girip kahverengi kanama oldu ardından kırmızıya döndü pıhtı hiç gelmedi sonradan geldi yurt dışında yaşadığım için bakmadılar düzgünce bence durma iğne ilaç verirler müdahale ederler en azından düşük yapmadan gitmen lazim

Canımsın yerleşme olabilir ben hamileliklerimde yaşamadım ama burda bu şekilde yerleşme yaşayan çok okudum
Tabiki doktora gitmelisin
Sağlıkla ilerlesin inşallah bebiş
Merhaba ultrasonda kucuk bi kese oldugunu soylediler hastaneye gittim doktor ne var diyebilirim nede yok varsa cok kucuktur gorunmez dedi tekrardan gelin dedi 2 gun sonrada kanamam oldu reglim normalde 6 7 gun surer ve duzenli bu kanama 3 4 gun surdu bi pedi doldurucak sekilde neden acaba teşekkür ederim simdiden.

Merhaba ultrasonda kucuk bi kese oldugunu soylediler hastaneye gittim doktor ne var diyebilirim nede yok varsa cok kucuktur gorunmez dedi tekrardan gelin dedi 2 gun sonrada kanamam oldu reglim normalde 6 7 gun surer ve duzenli bu kanama 3 4 gun surdu bi pedi doldurucak sekilde neden acaba teşekkür ederim simdiden.
Kirmizimiydi rengi

Back
X