• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba başarıyorum kızlar...az yemeyi öğreniyorum yavaş yavaş..

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
30 yaşında 1 çocuk annesiyim.çalışıyorum.doğumdan sonra 60 kiloyu geçmezken son 2 yılda(işyeri değişikliğim sebebiyle)7 bucuk kilo aldım.ara ara spor yapıyordum ama bir türlü az yiyemiyordum.en fazla 1 hafta dayanıyordum.ama sonra bir karar aldım zayıflayacaktım.cevremde dogum yapmıs incecik dal gibi kadınlar vardı bende öyle olabilirdim.yeniden 36-38 beden olmak istiyordum.11 eylülde karar verdim incelecektim ve sağlıklı beslenecektim.daha cok hareket edecektim.ve 9 gündür gerçekten başardıgımı hissediyorum.kimileri için belki kısa bir süre ama benim için önemli bir süre.çünkü insanlara yemek konusunda "hayır" demeyi öğrendim.uzun zamandır hissetmediğim mide guruldamalarını hissetmeye başladım.

akşam 7 den sonra kesinlikle su , şekersiz çay ve kahve dısında kesinlikle bir şey yemiyorum.canım kalorili bir şeyi çok isterse eskiden tümünü yerken artık sadece minicik bir parça alıyorum. günde en az 30 dakika yürüyorm.midem,bagırsaklarım cok rahat.şişkinliğim yok.
günde 2 dilimden fazla ekmek yemiyorum.en az 2 lt su içiyorum.10 bardak açık çay içiyorum şekersiz.içerisinde un olan suni şeker olan birseyler tüketmemeye özen gösteriyorum.işyerinde börek filan cıkınca sadece yarım porsiyon alıyorum.makarnayı eskıden bi dolu tabak yerken 3-4 kaşık yiyorum.pilavı 2 kaşıktan fazla yemiyorum.gereksiz yere meyve tüketmiyorum meyve hakkımı ara öğün olarak kullanıyorum.anlayacağınız kızlar sağlıklı besleniyorum.2 günde bir mutlaka et yiyorum,her gün mutlaka sebze yiyorum.kahvaltımı tam anlamıyla ve bol salatalı yapıyorum.


sonuc su:
11 eylül kilo:67,8
20 eylül kilo:64,6
kesinlikle herkese tavsiye ediyorum yaptıklarımı.tavsiye ettikleriniz varsa dinlemeye hazırım.herkese iyi incelmeler.:nazar::nazar:
 
Back