• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları gaiatada gizli kan

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

remgul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
23
1
36
İstanbul
kızlar merhaba kızım 5 aylık ve gaita gizli kan testinde gizli kan çıktı kızım hiç uyuyamıyor uykusunda kıvranıyor ve bağırsa-kalrından ses geliyor diye doğduğundan beri doktor doktor gezerim hepsi gaz dedi benal hanım gizli kan testi verdi ve pozitif çıktı 3 sebebi oluyomuş reflü süt alerjisinden ya da helicobakterden dedi.helicobakter testi temiz çıktı benim merak ettiğim bu doğuştan olabiliyor mu ve ilaç verdi bir de bana süt ürünlerini yasakladı bu durum geçici mi acaba böle bi durum yaşayan var mı bu gizli kanın başka sebepleri olabiliyo mu doktor kızın rahatlayacak dedi ama ben yine de endişeleniyorum şimdiden teşekkürler herkese

kızlar merhaba kızım 5 aylık ve gaita gizli kan testinde gizli kan çıktı kızım hiç uyuyamıyor uykusunda kıvranıyor ve bağırsa-kalrından ses geliyor diye doğduğundan beri doktor doktor gezerim hepsi gaz dedi benal hanım gizli kan testi verdi ve pozitif çıktı 3 sebebi oluyomuş reflü süt alerjisinden ya da helicobakterden dedi.helicobakter testi temiz çıktı benim merak ettiğim bu doğuştan olabiliyor mu ve ilaç verdi bir de bana süt ürünlerini yasakladı bu durum geçici mi acaba böle bi durum yaşayan var mı bu gizli kanın başka sebepleri olabiliyo mu doktor kızın rahatlayacak dedi ama ben yine de endişeleniyorum şimdiden teşekkürler herkese
gecmis olsun canim.benim oglumdada gaitada gizli kan var.ilac olarak ne verdi ogrenebilirmiyim.

bize reflü ya da süt alerjisi olabilir dedi.zandac mıydı neydi onu verdi bıfıform bi de tribudat die bi şurup emzirmeden önce kullanıyorum siz ne şikayetlerle gittiniz bi de helicobakteri olabilir dedi helicobakteri temiz çıktı

bize reflü ya da süt alerjisi olabilir dedi.zandac mıydı neydi onu verdi bıfıform bi de tribudat die bi şurup emzirmeden önce kullanıyorum siz ne şikayetlerle gittiniz bi de helicobakteri olabilir dedi helicobakteri temiz çıktı
zandac diye bir ilac yok canim.bifiform bende kullaniyorum.bizim kanli ishalle basladi.ama bizde reflude var aklim karisti

kelebek1978 gizli kan için doktor size ne dedi öğrenebilir miyim

canim doktor bize sut alerjisi dedi.sutlu gidalari bana ve ogluma yasakladi.alerjinin en masum sekli dedi.biz ikimizde panik oldukta doktor bile farketmis.kan aldilar alerji testi yapildi sonucunu bekliyorum.bakalim korkmayin dedi ama elimde degil.onun gaitasinda kan gordukce kendimi sucluyorum.devamli alerjiye maruz kaliyomus gibi geliyor.fakat ben diyete uyuyorum sutlu hicbirsey yemiyorum.ilerde astim olmasi fikri korkutuyor insallah cabucak iyillesir yavrularimiz.ben 4.5 aydir zaditen kullaniyorum.gastroloji doktoru kullnmaya devam dedi.

Back