Ilk kez mi oldun basardun miBence de süper sanırım ben buldum g noktamı elim biraz yoruldu ama:)) nihayetinde bulduğumu düşünüyorum,tuvalete gitme hissim oldu aradan 4-5 dk geçtikten sonrada orgazm oldum en kısa zamanda partnerimle deneyeceğim teşekkürler:)))
Yeni deneyen yoolk sanirim
Odaklanma, istek ve tahrik yoksa ne yapsan olmuyor zatenDenedim olmadı. Bende kesin bir sorun var ya. Hissiz miyim acaba
Direk o hareketi yapinca olmuyor dimi nasıl baslamk lazım nerde eksiklikk var bilemedim bende olmadıDenemiştim bunu yine böyle bir yazı okuyup. Öncelikle sabırlı olacaksın. Sonra acayip titreyerek tek başıma orgazm oldum. Diğer orgazmlarima benzemesi hiç. Şimdi tekrar deneyeceğim
Tek başına işe yaramıyor tabi, tek başına yapacaksan önce kendini iyice tahrik etmelisin, finale yakın da bunu yapmalısın, gerçek birliktelikte de aynı aslındaDirek o hareketi yapinca olmuyor dimi nasıl baslamk lazım nerde eksiklikk var bilemedim bende olmadı
Yoo direk o hareketle başlıyorsun gel gel der gibi. Hemen olmayabilir istersen seni tahrik edecek birşeyler düşün izleDirek o hareketi yapinca olmuyor dimi nasıl baslamk lazım nerde eksiklikk var bilemedim bende olmadı
Sanki içerde o g noktası yok hissiz gibi anlamadimYoo direk o hareketle başlıyorsun gel gel der gibi. Hemen olmayabilir istersen seni tahrik edecek birşeyler düşün izle
İyi güzel de parmak oraya girince ağrı oluyor nedense. Oysa diğeri parmaktan daha kalın. Nasıl bir psikokojik savaştır bu. Acıyan varmı hatta buna bir çözüm bulan...Yoo direk o hareketle başlıyorsun gel gel der gibi. Hemen olmayabilir istersen seni tahrik edecek birşeyler düşün izle
Ağrı olmaması lazım, dediğin gibi psikolojik olmalı, tabi tırnaklar uzun falan değilseİyi güzel de parmak oraya girince ağrı oluyor nedense. Oysa diğeri parmaktan daha kalın. Nasıl bir psikokojik savaştır bu. Acıyan varmı hatta buna bir çözüm bulan...
Yok ya o zaman zevk de alamazsın, anlam veremedim duruma çok mu bastırıyor acaba, gıkımlar gibi yapılması lazımTırnak filan yok. O giriyor birşey yok parmak girince kivranma başlıyor, Cok ağrı oluyor. Bunu denemek icin hissizlik yapan bir krem filan mı gerek bilemedim
Önce klitorisin uyarılması lazım, direk içeriden başlanırsa çok işe yaramıyor, bir de sert hareketler yapılmayacak, gıdıklar gibi yumuşak, sorun nerede bilemem ama bu uyarımdan sonra birleşme yaşandığında bende çok etkili oluyorZevkin Z si bile yok. Gıkımlar gibi ne demek anlamadım ama sanırım sorun bende
Orgazmı miBen vajinismus tedavisi geçirdim. Parmak egzersizlerini eşimle birlikte yaparken bunu keşfetmiştik :)