Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de süper sanırım ben buldum g noktamı elim biraz yoruldu ama:)) nihayetinde bulduğumu düşünüyorum,tuvalete gitme hissim oldu aradan 4-5 dk geçtikten sonrada orgazm oldum en kısa zamanda partnerimle deneyeceğim teşekkürler:)))
bişey sorucam bu parmak olayını her birleşmeden önce mi yapıcaz yoksa birkaç kez yapıp bulduktan sonra yerini ona göremi pozisyon alıcaz. Ben üstte olmayı beceremiyorum o ritm bende yok malesef.
canım her birleşmeden önce değil sadece yerini bulmak için bir kac defa parmakla denemenden yanayım.be öyle bulmuştum çünkü. sonra ona göre hareket edersin.
yalnız bir sorum var bulmaya çalışırken kısa bir süre sonra acayip bir daralma oldu tek parmağımı bile (ıslak olmasına rağmen) sokmakta zorlandım nedeni u noktanın şişmesi olabilir mi,doğalmıdır yani?
biz bunu denerkenhissiyat olarak ekstrem bir zevk duyuyorum fakat bir yerden sonra tuvalet hissiyatından olsa gerek rahatsızlık hissine dönüşüyor rahat bıraktıgımda oldu kendiimi aamaan çıkarsa çıksın dedim ama yok.. bırak bırak diyorum adama en sonunda. Halbuki sanki bir şeyler olacak gibi yukselen bir zevk o ama sonuca baglayamıyorum hep en sonunda rahatsızlık duyuyorum...