- 18 Nisan 2010
- 69
- 25
-
- Konu Sahibi begonya_06
Kuzum bende evleneli 2 sene oldu ilk bir yıl hiç vajinal orgazm olmadım şuanda da öyle sık olmuyor ama g noktamı keşfettim üst kısımda oluyor vajinanın orda daha çok hissedersen bi süre sonra kendiliğinden orgazm oluyorsun bide klitoral orgazm yapıyosan onu bırak oda engel oluyor diğerine onu bırakınca vajinal olan sıklaşmaya başladı bide jeller varya ondan da kullanabilirsin orgazm olayı ıslanma fazla oluncada çabuk oluyorArkadaşlar merhaba Malisef eşimle hiç orgazm olamıyorum eşimde ilgili bi türlü olmuyo bunun için hiç doktora giden varmı bi tedavi yöntemi varmı onu merak ediyorum birde kadın doğumcuların özel muayenehanelerinde G nokta aşısı var 2000-2500 tl yaptırmaya değermi 6 aylıkmış bide orgazm olmak için paramı vermemiz gerekli( niye normal yolla olamıyorum yaa araştıran varmı bu aşıyı devlet hastanelerinde yokmu keşke sağlık ocakları devlet hastanelerinde orgazm olamıyan kadınlara yardımcı olsalar o aşı yöntemi onlarda olsa gitsek ücretsizvurulsak ben küçükken kaşıntı olmuş o kaşıntı haza dönmüş keşke annem engel olsaydı mastürbasyona belkide ondan olmuyo çok kötü bişey ya her gece dua ediyorum olimdiye yok olmuyoo üst alt çapraz doggy hepsini deniyoz tık yok
Öncelikle biraz kendini tanımalısın zamanla neyin sana daha çok haz verdiğini anlarsın sonra sırasıyla ilişki öncesinde artık öğrendiğin sana haz verecek şeyleri yapmalısın. İlişkiye tam kıvamında başlamanı öneririm. Başka bir başlıkta okumuştum vajinal orgazm olamadığı için kendini keşfetmeye çıkan bir arkadaşımız çokta güzel anlatmıştı bulabilirseniz okumanızı tavsiye ederim. Hiç pesetmeyin olmasamda olur demeyin onun verdiği duygu çok başka ben eşimle her ilişkimde baştan sona kadar defalarca boşalabiliyorum ve bu senin elindeArkadaşlar merhaba Malisef eşimle hiç orgazm olamıyorum eşimde ilgili bi türlü olmuyo bunun için hiç doktora giden varmı bi tedavi yöntemi varmı onu merak ediyorum birde kadın doğumcuların özel muayenehanelerinde G nokta aşısı var 2000-2500 tl yaptırmaya değermi 6 aylıkmış bide orgazm olmak için paramı vermemiz gerekli( niye normal yolla olamıyorum yaa araştıran varmı bu aşıyı devlet hastanelerinde yokmu keşke sağlık ocakları devlet hastanelerinde orgazm olamıyan kadınlara yardımcı olsalar o aşı yöntemi onlarda olsa gitsek ücretsizvurulsak ben küçükken kaşıntı olmuş o kaşıntı haza dönmüş keşke annem engel olsaydı mastürbasyona belkide ondan olmuyo çok kötü bişey ya her gece dua ediyorum olimdiye yok olmuyoo üst alt çapraz doggy hepsini deniyoz tık yok
Bu dogru degil.. klitoris uyarilmadan vajinalKuzum bende evleneli 2 sene oldu ilk bir yıl hiç vajinal orgazm olmadım şuanda da öyle sık olmuyor ama g noktamı keşfettim üst kısımda oluyor vajinanın orda daha çok hissedersen bi süre sonra kendiliğinden orgazm oluyorsun bide klitoral orgazm yapıyosan onu bırak oda engel oluyor diğerine onu bırakınca vajinal olan sıklaşmaya başladı bide jeller varya ondan da kullanabilirsin orgazm olayı ıslanma fazla oluncada çabuk oluyor
Bu dogru degil.. klitoris uyarilmadan vajinal
Orgazm olmak
Imkansiz. Ha bu uyariyi nasil yapacagin sana kalmis
Canım ilişki sırasında demedim ben mastürbasyon yapıyordum demiş arkadaşımız eğer hala kendi elle devam ediyorsa klitoral mastürbasyona vücut ona alışıyormuş vajinal olanı öğrenemiyormuş ben kendimde bunu deneyimlediğim için yazdım 1 yıl boyunca hiç vajinal orgazm olamadım sonra bi yazıda bunu gördüm klitoral orgazmı bırakırsanız vajinal olanı öğrenir vücudunuz diye gerçekten de onu bırakınca ilişki sırasında vajinal olan artmaya başladı ve iki orgazm arasında çok fark varBu dogru degil.. klitoris uyarilmadan vajinal
Orgazm olmak
Imkansiz. Ha bu uyariyi nasil yapacagin sana kalmis
Tamam oCanım ilişki sırasında demedim ben mastürbasyon yapıyordum demiş arkadaşımız eğer hala kendi elle devam ediyorsa klitoral mastürbasyona vücut ona alışıyormuş vajinal olanı öğrenemiyormuş ben kendimde bunu deneyimlediğim için yazdım 1 yıl boyunca hiç vajinal orgazm olamadım sonra bi yazıda bunu gördüm klitoral orgazmı bırakırsanız vajinal olanı öğrenir vücudunuz diye gerçekten de onu bırakınca ilişki sırasında vajinal olan artmaya başladı ve iki orgazm arasında çok fark var
Acaba hiç yaptıran oldumu aranızda arkadaşlar merak ediyorum çok pahalı ama ve geçici 6-7 ay mış etkisiDolgu gibi birşey yapıyorlardı
Bence bir dene
İkisi arasındaki farkı anlatabilir misiniz? Ben heniz iki kere iliski yaşayabildim yeni evlendik iliski esnasında vajınanın ön tarafında daha yoğun hisler hissediyorum ama o zevk mi acı mı anlayamıyorum. Geriliyorum acı duyduğum icin sanırım gerilince kuruyor vajinam ve biraz zorlandım o yüzden hemen bitsin istedim. Bu normal mi, değilse hatam nedir düzeltmeme yardımcı olur musunuzCanım ilişki sırasında demedim ben mastürbasyon yapıyordum demiş arkadaşımız eğer hala kendi elle devam ediyorsa klitoral mastürbasyona vücut ona alışıyormuş vajinal olanı öğrenemiyormuş ben kendimde bunu deneyimlediğim için yazdım 1 yıl boyunca hiç vajinal orgazm olamadım sonra bi yazıda bunu gördüm klitoral orgazmı bırakırsanız vajinal olanı öğrenir vücudunuz diye gerçekten de onu bırakınca ilişki sırasında vajinal olan artmaya başladı ve iki orgazm arasında çok fark var
Canım şöyle anlatayım ben de de ilk 1 yıl hiç olmadı vajinal orgazm çok rahat bi insan değilim onun çok büyük etkisi vardı zaten sonra araştırdım 6 ay normalmiş olmaması çünki öğrenilen bişey yazıyordu ilişki yaşadıkça insan kendini keşfediyor resmen bazı insanlardada tam tersi hemen oluyormuş malesef biz o şanslı gruptan değiliz ama dünyanın sonuda değil ben bile yaşadıysam ki anksiyetem var benim sürekli kaygı halindeyim sende keşfedersin zamanla kendini mesela ilk vajinal orgazm olduğum akşam ertesi sabah çok gitmeyi istediğim ama gidemediğim bi yere gezmeye gidecektik aşırı mutluydum o gün onun da etkisiyle kendimi serbest bıraktım birden oldu fark ediyorsun zaten bir kaç kez olunca nerden zevk aldığını öğreniyorsun kendini olabildiğince rahat bırak ilişkide bide kuruluk için evliliğin ilk zamanları oluyor bende de olmuştu su bazlı jeller oluyor onlardan kullanabilirsin hem orgazm olmanıda kolaylaştırır daha yeni evliymişin zamanla olur benceİkisi arasındaki farkı anlatabilir misiniz? Ben heniz iki kere iliski yaşayabildim yeni evlendik iliski esnasında vajınanın ön tarafında daha yoğun hisler hissediyorum ama o zevk mi acı mı anlayamıyorum. Geriliyorum acı duyduğum icin sanırım gerilince kuruyor vajinam ve biraz zorlandım o yüzden hemen bitsin istedim. Bu normal mi, değilse hatam nedir düzeltmeme yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederiimm insallah zamanla olur kendimi tanımaya başlayacağımCanım şöyle anlatayım ben de de ilk 1 yıl hiç olmadı vajinal orgazm çok rahat bi insan değilim onun çok büyük etkisi vardı zaten sonra araştırdım 6 ay normalmiş olmaması çünki öğrenilen bişey yazıyordu ilişki yaşadıkça insan kendini keşfediyor resmen bazı insanlardada tam tersi hemen oluyormuş malesef biz o şanslı gruptan değiliz ama dünyanın sonuda değil ben bile yaşadıysam ki anksiyetem var benim sürekli kaygı halindeyim sende keşfedersin zamanla kendini mesela ilk vajinal orgazm olduğum akşam ertesi sabah çok gitmeyi istediğim ama gidemediğim bi yere gezmeye gidecektik aşırı mutluydum o gün onun da etkisiyle kendimi serbest bıraktım birden oldu fark ediyorsun zaten bir kaç kez olunca nerden zevk aldığını öğreniyorsun kendini olabildiğince rahat bırak ilişkide bide kuruluk için evliliğin ilk zamanları oluyor bende de olmuştu su bazlı jeller oluyor onlardan kullanabilirsin hem orgazm olmanıda kolaylaştırır daha yeni evliymişin zamanla olur bence
Cnm bende bilmiyordum 3 yıllık evliyim hiç zevk alamıyordum ama g noktami buldum iki parmağını vajinana iyice sok ve en üste doğru ilişkiye girir gibi sürt bak görArkadaşlar merhaba Malisef eşimle hiç orgazm olamıyorum eşimde ilgili bi türlü olmuyo bunun için hiç doktora giden varmı bi tedavi yöntemi varmı onu merak ediyorum birde kadın doğumcuların özel muayenehanelerinde G nokta aşısı var 2000-2500 tl yaptırmaya değermi 6 aylıkmış bide orgazm olmak için paramı vermemiz gerekli( niye normal yolla olamıyorum yaa araştıran varmı bu aşıyı devlet hastanelerinde yokmu keşke sağlık ocakları devlet hastanelerinde orgazm olamıyan kadınlara yardımcı olsalar o aşı yöntemi onlarda olsa gitsek ücretsizvurulsak ben küçükken kaşıntı olmuş o kaşıntı haza dönmüş keşke annem engel olsaydı mastürbasyona belkide ondan olmuyo çok kötü bişey ya her gece dua ediyorum olimdiye yok olmuyoo üst alt çapraz doggy hepsini deniyoz tık yok
kızlar bir türlü karar veremedim tavsiyelerinize çoook ihtiyacım var nolur :18:
2gün sonra gözaltı kremi alıcam ama basit birşeyo olsun istemiyorum istediğim özellikler şunlar
nemlendirme,yağsız olması, gözaltı morluklarına(yorgunluktan dolayı olan), gözaltı mimik kırışıklıklarını yok edip aydınlık bir görünüm vermesi, sıkılaştırıcı olması. gözaltımdaki minik yağ butoncuklarına yenilerini kesinlikle eklememesi.
kullandığınız bunların hepsine çok iyi gelen bir göz kremi var mıydı?
Cnm bende bilmiyordum 3 yıllık evliyim hiç zevk alamıyordum ama g noktami buldum iki parmağını vajinana iyice sok ve en üste doğru ilişkiye girir gibi sürt bak gör
parmağını