g.kore ulsan da yaşayan var mı?

cagaser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
59
0
G.kore Ulsan 'da yaşayan arkadas var mı acaba? zaten g.kore de yasıyoruz fakat iş dolayısıyla o sehre gecme ihtimalimiz var da orada yasayan arkadaslar varsa ses verebilir mi?? :)

G.kore Ulsan 'da yaşayan arkadas var mı acaba? zaten g.kore de yasıyoruz fakat iş dolayısıyla o sehre gecme ihtimalimiz var da orada yasayan arkadaslar varsa ses verebilir mi?? :)
selam ben türkiyede yaşıyorum :) size soracaklarım var orada ne iş yapıyorsunuz ve acaba
güney kore vatandaşı olmak için neler gerekiyor ??

merhaba kardeşim Erciyes ünv kore dile ve edebiyatı bölümünü kazandı körede hayat nasıl biz millete şurayı kazandı diyince gülenler oluyor kardeşim de aldırmıyor onlara ama üzüldüğü de oluyor. İş imkanı olarak çok abla işsiz kalma benim için üzülme diyor biz ona burs aradığımızda falan korece olduğundan pek umursamayan oldu çevremizden burs verecekler vardı korece diye duyunca pek oralı olmama kararı aldılar siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…