Anket futbolla ne kadar ilgilisiniz?hangilerini biliyosunuz?

futbolla ne kadar ilgilisiniz? hangilerini biliyorsunuz?

• ofsayt

OY: 13 81,3%
  • averaj

OY: 11 68,8%
  • endirek vuruş

OY: 10 62,5%
  • taç atışı

OY: 15 93,8%
  • kontratak

OY: 9 56,3%
  • ölü top

OY: 7 43,8%
  • 10 kusurlu hareket

OY: 5 31,3%
  • hiç birini bilmiyorum

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
lazgülü canım sen trabzonlusun demi? 61 den öyle düşünüyorım

öyleysen hemşeriyiz bende trabzonluyum ve trabzonsporluyum.kümede düşse sonuna kadar desteliyorum.fanatiğim futboldan da iyi anlarım

Evet sonuna kadar TRABZONSPORRRRRRRRRRRRRRR BORDO MAVIIIIIIIIIIIIIII

Trabzonun neresinden canim???:1hug:

Neresindensin??? Ey gidi varmi bizim takim gibisiiiiiiiiiii yoktur yokturyerimseniben:asigim:

hepsini biliyorum. ilgi alanım olduğundan değil, eşim sağolsun...sayesinde ne kadar futbol terimi varsa öğrendim..bu arada trabzonspor taraftarı olduğumuda belirtmeden geçemeyeceğim...:)yerimseniben

Eşimle farklı takımları tutuyoruz.İkimizin tuttuğu takımların karşılaşmalarını izlemek çok eğlenceli oluyor.Hele birde yenildikleri zaman surat ifadeleri çok komik oluyor:roflol:

futbollu severim maç izlemeye bayılıyorum bir çok futboll terimini biliyorum hatta annemle her maçın arkasından değerlendirme yapıyoruz sanki yorumcu gibitatlicadiarzu koyu bir galatasaray taraftarıyım kaçırmam maçlarını:1closedeyes:

pek ılgılenmem ama bekarken saolsun abım babam ve kardesım heraksam kımın macı olursa olsun ızlerlerdı bende oyuzden bıktımgalıba suan hıc ılgılenmıyorum ama basketbol maclarını ızlıyorum denk gelırsem

ben severim futbol izlemeyi hiçte sıkıcı del aksine çok sevkli

O kadar çok futbolcuya aşık oldum kii :) yinede izlemedim maçları sevmem zevk almam izlerken o yüzdende bilmem...

Eşimle birlikte beni Beşiktaş İnönü Stadyumunda bağırırken görebilirsiniz. ( Ben Trabzonsporluyum, eş tarafından Beşiktaşlı)
Benim için sadece eğlence aracı. Özellikle, stadyumda bağırmakla insan deşarj oluyor.
İnönü Stadının havası bir başkadır zaten. Önce vapura binersin salına salına sahlebini yudumlarken eşsiz boğaz manzarası sonra Dolmabahçe
Caddesinde Atatürk fotoğraflarına bakarak yürürsün, sonra denize nazır stadda
maç keyfi. Sen maç seyretme sadece ambiansa katıl yeter.:1rolleyes:

Son düzenleme:
çarşı, herşeye karşı bunu biliyorum aşkım öğretmişti. bide şöle bi şarkı öğrettiydi gitmeden ama unuttum.
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda tutuldum aşık oldum ben
Sevdanın anlamı Siyah Beyazdı
Ölümle yaşamı ayıran çizgi
Siyahla Beyazı ayıramazki
Her sevdanın sonunda zulüm olsada
Sevenleri kimse ayıramaz.
bunu işte :asigim: :asigim:
ben kaf kaflı bir galatasaraylıyım. ha birde iddaa oynamasını da biliom. yine aşkım öğretti. :roflol:

hemen hemen herşeyini bilir gibiyim beyim çok aşırı ızledıgı ıcın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…