Msn zamanında kamera açıyordu, yazışıyordu. Halkla bütünleşmişti. Şimdi sosyetikler arasında. Yüzümüze bakmaz. Bakmasın bana da zaten.eskiden?
karısı hamileyken çocuğu varken, evliye bekara yürüdüklerini ne yapalım?
yani avrupada olsa o zaman başkaAynen yaa çok zengin olacaksın ya çok güzel bir şekilde aynı ortamlarda bulunmak şart çocukluk aşkı falan gibide oluyor yoksa sıradan insanlara bakacaklarını zannetmiyorumazcık yakışıklı olana bile ne dmler geliyor kaldı ki 85 milyonluk ülkede en büyük takımda oynayan birine günde 1000 mesaj gidiyordur
bizim futbolcuların içinde yok ama öyle hikayeler bi kere bizimkiler sıradan mağazaya gitmez, öyle bir ortamları yok.
anca muhafzakar çevreden olcak da ailesi sıradan iyi aile kızı birini bulacak bu da mankenlerle yatıp kalkıp temiz kızla (!) evlenecek ya da harbi dindarsa o işlere bulaşmadan erken yaşta evlenmiş olacak
benim köylüm olan bir çocuk var mesela önce il takımında oynadı uzun süre şimdi İstanbul takımında oynuyor
bu çocuk muhafazakar aileden geliyor (valla kendisi nedir ne değildir hiç bilmiyorum) ve 23 yaşında daha anadoluda oynarken evlendi (köydeki akrabalarını da çağırdı düğüne de oradan biliyorum)
istanbula gititğinde çoktan çocuğu filan vardıa
Harbi mi ? İmkansız diye bir şey yokArkadaşımın kuzeni Avrupa’da en iyi takımlardan birinde oynayan bir adamla evli kız Türk.Ama aşırı güzel mankenlik yapıyormuş zaten.Hayatta olmayacak bir şey yok.
Çok zor tanisirsak belki olurŞöyle bi sahne bekliyorum senden
Eki Görüntüle 3523908
Neden ki ?Barış alper yılmaz mı? Şu an kızlar hep ona hayran (bir şeye benzese bari). Konuşamıyor demişsin o cümle bile kuramıyor. Üç büyüklerde demişsin gsde oynuyor. Eğer oysa cidden kötü bir seçim.
Aaa mantıklı heeee ciddenRize'ye tatile git. Ailesini bul. Yalandan konaklama sor. Kendini tanit. Numara bırak. Gerisi Barış Alper olursa nabeeeer
Ailesi turizm acentesi miRize'ye tatile git. Ailesini bul. Yalandan konaklama sor. Kendini tanit. Numara bırak. Gerisi Barış Alper olursa nabeeeer
Yok zaten ben neler yaptım nelerSana diyorum Rize'ye git. Ailesini bul. Konaklama sor. Numaranı bırak. Sonra Alper seninle olacakoturduğun yerden olmaz. Pınar,Tarkan'ın konserine gitmişti. Öyle oldu işi.
Yok almayim saol Allah korusun barış Alper yilmazİcardi mi bebeğim ? adjdjhad
Ailesi turizm acentesi mi
HeeeeAilesi turizm acentesi mi
O zaman topla bavulu gidiyon sene yolculuk göründü(!
Heeee