13 yasında Sergene aşıkken ben de kendimi ona benzetirdim karakter olarak.Yunus karakterekli çocuk
Barış Alper Yılmaz Rizeli kayıyor sivesi o yüzden bence bir de heyecanlandigi için konuşamıyor aynı ben ya çok tatlı haraketleri var doğal komik bende oyle pasta yiyisim arkadaşlarım barış Alper diyor bams hahaha
18 yaşına girince arayıp bulunFutbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum
Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam
DurumDAYIM demek istemişSaçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye.
Dayınız ile alakası ne durumun, odamı futbolcu hayranıydı anlamadım ki
Allahim,kabus olurdu resmen.Zamanında Arda Turan’a aşıktım. Eskiden msn vardı aylarca uğraşıp bulup bir kere görüntülü konuşmuştuk. Ayy ne heyecan ne heyecan. Bana aşık olur sandım o ergenlikle ama adam her msne girdiğinde selam yazınca ben, sen kimdin diyodu hahshshx en son sinirlendim silmiştim. Onla evli olduğumu düşünemiyorum şu an evlerden ırak hahxhshx
Çağla Şikel'in eski sevgilisi mi?eyvah eyvah
kınamamak lazım ya insanın başına gelebiliyor
ben de çok çok azıcık ünlü bi avukata taktım bu aralar. dm'ime cevap da aldım bir de ses kaydı atarak yanıt vermiş falan
ama artık hikayelerine cevap vermiyorum çünkü salak ben fake hesaptan yazmıştım
fake hesaptan konuşunca ne anlamı var yani
o yüzden dm atacaksan sakın salak ben gibi fake hesaptan atma, kendi hesabından at
ben birkaç gün bekleyip kendi hesabımdan istek atacağım
ya da zaten oluru yok belki tamamen bırakacağım, bilemedim.
İcardi miBüyük takımda oynuyor 3 büyük takımdan birisi den dm den yürüyemem çok zor
Teşekkürler ama ciddiyim hayattimda hiç yapmicam şeyleri yapıyorum demekki büyük konusmakcaksin bu hayatta
O çok farklı klasmandaydı yaa asla olmazdı bakmazdı bana haddimi de bilmişim bakar mısın hshxhshxAllahim,kabus olurdu resmen.
Oldum olasi gözüme kro gibi gelmistir. Büyük ihtimal ayni yaslardayiz. O donemden bari ilhan mansiza filan asikdim deseydin
Kesin Barış AlperFutbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum
Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam
bizim futbolcuların içinde yok ama öyle hikayeler bi kere bizimkiler sıradan mağazaya gitmez, öyle bir ortamları yok.Niye Roberto Carlos'un karısı Victoria sıradan bir mağaza çalışanı iken Roberto mağaza ziyareti ile ona aşık oluyor. Şimdi boy boy uşakları varolabilir. Ama şans açısından Victoria gibi olmalı
Metin Tekin'in efsane olduğu yıllarda eşi de okul gazetesi için röportaj yapmaya gidip ben seninle evlencem demişti de o da büyü de gel demişti, evlendilerArkadaşımın kuzeni Avrupa’da en iyi takımlardan birinde oynayan bir adamla evli kız Türk.Ama aşırı güzel mankenlik yapıyormuş zaten.Hayatta olmayacak bir şey yok.
Arda ile tanıdığım da yazışmıştı. Eskiden herkese yürüyormuş demekZamanında Arda Turan’a aşıktım. Eskiden msn vardı aylarca uğraşıp bulup bir kere görüntülü konuşmuştuk. Ayy ne heyecan ne heyecan. Bana aşık olur sandım o ergenlikle ama adam her msne girdiğinde selam yazınca ben, sen kimdin diyodu hahshshx en son sinirlendim silmiştim. Onla evli olduğumu düşünemiyorum şu an evlerden ırak hahxhshx
Aşkolsun bi bana yürümedi bu detayı atlamaArda ile tanıdığım da yazışmıştı. Eskiden herkese yürüyormuş demek
Aynen yaa çok zengin olacaksın ya çok güzel bir şekilde aynı ortamlarda bulunmak şart çocukluk aşkı falan gibide oluyor yoksa sıradan insanlara bakacaklarını zannetmiyorumMetin Tekin'in efsane olduğu yıllarda eşi de okul gazetesi için röportaj yapmaya gidip ben seninle evlencem demişti de o da büyü de gel demişti, evlendiler
ama o kız da Şevval Sam yani...
güzelsen, ünlüysen, ortam olarak benzer yerlerde takılıyorsan zaten olur, bunlar da uzaylıyla çıkmıyor neticede.
ki Metin en entellektüel oyuncular arasında filandır IQsu 35 olan bir sürü adam sayılmış yukarıda...
eskiden?Arda ile tanıdığım da yazışmıştı. Eskiden herkese yürüyormuş demek