Tanısmayı düsünmek yerine takıntı haline gelmemesi icin baska seylere yonelinHaklisiniz biliyorum farkındayım işte sıkıntı bende zaten de
Offff beeeee kavuştular deseydin iyidi bari burda kavusalim yaYüzyılın aşkı, kavusamadilar gitti ...
Hhah danla Biliç olmam daYeni danla biliç olursun belli mi olur dm den yürü
o zaman sansiniz yolBüyük takımda oynuyor 3 büyük takımdan birisi den dm den yürüyemem çok zor
KENAN YILDIZ dimiiFutbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum
Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben
Kesinlikle katılıyorum ama bence eskiden di o şimdi ki genç futbolcular kendini geliştiriyor arda Turanlar falan zmaninda daha beterdio zaman sansiniz yol
futbolcuların cok buyuk bir geneli egitimsiz oluyor. çünkü küçük yastan başlıyorlar spora. iki lafi bir araya getiremiyorlar. bazen ben de denk geliyorum videolarina son 10 yillari para içinde o ulke senin bu ulke benim gecmis ona rağmen dil bile öğrenememisler. Futbolcunun vizyonlusunu bulmak zor bence
ayrica bir anda sulalesini villalarda yasatacak kadar zengin olunca etrafi zaten onu sevenlerle(!), guzel kadinlarla, eskortlarla doludur. Anca yapacağınız onun gittigi gece kulübüne gidip ilgisini cekmeye calismak ama orada sansini deneyen onca golddick sevdalisi esc varken ilgisini ceker misiniz, cekseniz de isi bittikten sonra sizi arar mi muamma
Malesef o değil o imkansız yabancı ülkedeKenan Yıldız diyorum
Yok canım konuşuyorsa şive kayıyor ben de de heyecanlaninca konusamiyoruz biz haraket yollarıyla anlasirirzO konuşamıyor, siz yazamıyorsunuz. Tanışsanız bile nasıl anlaşacaksınız, telepatiyle mi?
AaaaaKonuşamadığına göre Barış Alper
Değil nickine baksana adidasfb yazıyor,barış galatasarayda oynuyorKonuşamadığına göre Barış Alper
İtalyada kızlar kaptı onu zaten.Malesef o değil o imkansız yabancı ülkede