Futbolcu birisine aşık olmak nasıl tanışabilirim?

adidasfb

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
123
54
29
Futbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum

Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam

Konuşamaması deyince aklıma tek gelen Barış Alper Yılmaz herhalde " ben çok mutlu " zor o iş. Futbolcu tanınmış özellikle manken sever. Ya da bir genelde çocukluk aşkı vardır onla evlenir.

doğrudur yani hepimiz güzel olacak diye bir kanun yoq
Güzel olmak gerek ben futbolcu yanında pek sıradan tip görmedim istisnalar var, Asena Erkin ya da Wanda Nara gibi çirkin şansı olması gerek. Ortası yok yani. Binde bir yani o şans. Çirkin dediysem benim güzellik algıma uymuyorlar yani. He bir futbolcu vardı imza atarken hayranına aşık olup sosyal medya aracılığıyla bulmuş o kadını ama kadın da çok güzel yani.
Birde aklıma şey geldi C.Ronaldo'nun eskiden mağaza çalışanı olan şuan ki partneri ismini unuttum bak mağaza da görmüş kadını kısmet bu işler ya. O kadın için tamamen şans.

Pek birşey fark etmiyor çoğu kendisinin takip etmediği kişilerden mesaj almayı kısıtlıyor istese de atamaz. Sosyal medya zor artık.

Geçenlerde keşfette bir kaç videosunu gördüm editli, izledikçe kendisine bağlıyor haklısın. E yakışıklı da çocuk. Biraz alık tarafı da sanirim kızların hoşuna gidiyor . İzledikçe keşfetimde daha çok çıkar oldu. Sürekli karşıma çıktıkça hergun onu görüyordum bende , tatlı çocuk kaptiriyor insan kendini . Sonra başka başka videolara tıklayıp kesfetimden çıkmasını sağladım. E göz görmeyince gönül de katlanıyor. Gün aşırı görmemeye çalış. Her gün her saat Bülent Ersoy unda editli videolarını görsen ona gözüne güzel gelir inan. Izlememeye çalış, unutursun

Ya ben onun yakışıklı olması falan xegil zaten haraketleri bana benziyor o bu birisi bana barış Alper kız versiyonunusun dedi bende ne alaka dedim o kadar dikkat çekmemişti maç da Türkiye maçında sonra bir baktım editler derken çocuğa bağlandım.

Onu zaten c.ronaldoyu duyduğumda maşallah zaten o kadar çirkin degilum bir tık
Bana şeytan tüyü diyorlar
Wanda nara zaten güzel değil kadın anladınız siz onu neyse kadının arkasından konusmayayim da

O futbolcuların hemen hemen hepsi sunsette takılır, siz de oraya gidin ama yalnız giderseniz dikkat çekmezsiniz kız arkadaşlarınızı da alıp süslenip püslenip gideceksiniz , orda da cool Mool takılmaya çalışmayın, göz möz süzerek olmaz o işler, bakışın gülün arkadaşlarınızı dürtün. Dikkatini çekin yani direkt bambam olaya atlayın tanışın. Baktınız olmadı gruptan birini ayarlayama arkadaş takılmaya çalışın sonra beni tanıştır dersiniz

Güzel kardeşim, bu kız versiyonusun, aynısısın gibi benzeme konusunu sana kim inandırdı ? Konunun başından beri bunu yazıp duruyorsun da kız versiyonu falan yapma bunu kendine inandırma çünkü editlerse dön dolaş gördüğün 3-5 saniye ve röplerde 2 -3 cümleyle kimse kimseye benzemez. Tahminim yaşın da yazdığından çok daha küçük te bakma biz onu görmezden geliyoruz.

Haklısın aalinda

İzleme daha fazla , zamanla geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…