Balımsın bitanemm çok tatlisin sen kalbin com güzel senin inşallah cevap verir sana ve gorusursunuzOhaaaaa ayyy sen cansın cansın
Güzel olmak gerek ben futbolcu yanında pek sıradan tip görmedim istisnalar var, Asena Erkin ya da Wanda Nara gibi çirkin şansı olması gerek. Ortası yok yani. Binde bir yani o şans. Çirkin dediysem benim güzellik algıma uymuyorlar yani. He bir futbolcu vardı imza atarken hayranına aşık olup sosyal medya aracılığıyla bulmuş o kadını ama kadın da çok güzel yani.doğrudur yani hepimiz güzel olacak diye bir kanun yoq
Pek birşey fark etmiyor çoğu kendisinin takip etmediği kişilerden mesaj almayı kısıtlıyor istese de atamaz.Canm hicbirsey imkansız değil aslında ben yıllar önce bekarken bir çılgınlık yapmıştım çılgın bedis dizisinden birini çok beğeniyordum o diziyi izleyen herkes bilir.orada o kişiyi buldum görüştüm hatta şaka degil gerçekten instagramdan ekleyince kabul etmişti yani Oktay değil onj söyleyeyim ama annesi ve babası herkes oyuncu olan baya ünlü biriydi.instagram ekle neden olmasın
Geçenlerde keşfette bir kaç videosunu gördüm editli, izledikçe kendisine bağlıyor haklısın. E yakışıklı da çocuk. Biraz alık tarafı da sanirim kızların hoşuna gidiyor . İzledikçe keşfetimde daha çok çıkar oldu. Sürekli karşıma çıktıkça hergun onu görüyordum bende , tatlı çocuk kaptiriyor insan kendini . Sonra başka başka videolara tıklayıp kesfetimden çıkmasını sağladım. E göz görmeyince gönül de katlanıyor. Gün aşırı görmemeye çalış. Her gün her saat Bülent Ersoy unda editli videolarını görsen ona gözüne güzel gelir inan. Izlememeye çalış, unutursun
Ya ben onun yakışıklı olması falan xegil zaten haraketleri bana benziyor o bu birisi bana barış Alper kız versiyonunusun dedi bende ne alaka dedim o kadar dikkat çekmemişti maç da Türkiye maçında sonra bir baktım editler derken çocuğa bağlandım.Geçenlerde keşfette bir kaç videosunu gördüm editli, izledikçe kendisine bağlıyor haklısın. E yakışıklı da çocuk. Biraz alık tarafı da sanirim kızların hoşuna gidiyor . İzledikçe keşfetimde daha çok çıkar oldu. Sürekli karşıma çıktıkça hergun onu görüyordum bende , tatlı çocuk kaptiriyor insan kendini . Sonra başka başka videolara tıklayıp kesfetimden çıkmasını sağladım. E göz görmeyince gönül de katlanıyor. Gün aşırı görmemeye çalış. Her gün her saat Bülent Ersoy unda editli videolarını görsen ona gözüne güzel gelir inan. Izlememeye çalış, unutursun
Onu zaten c.ronaldoyu duyduğumda maşallah zaten o kadar çirkin degilum bir tıkGüzel olmak gerek ben futbolcu yanında pek sıradan tip görmedim istisnalar var, Asena Erkin ya da Wanda Nara gibi çirkin şansı olması gerek. Ortası yok yani. Binde bir yani o şans. Çirkin dediysem benim güzellik algıma uymuyorlar yani. He bir futbolcu vardı imza atarken hayranına aşık olup sosyal medya aracılığıyla bulmuş o kadını ama kadın da çok güzel yani.
Birde aklıma şey geldi C.Ronaldo'nun eskiden mağaza çalışanı olan şuan ki partneri ismini unuttum bak mağaza da görmüş kadını kısmet bu işler ya. O kadın için tamamen şans.
Evet sosyal medya sıkıntı eskisigibi değil teknoloji de neler çıkıyor her gün bir özellik çıkıyorPek birşey fark etmiyor çoğu kendisinin takip etmediği kişilerden mesaj almayı kısıtlıyor istese de atamaz.Sosyal medya zor artık.
Ya ben onun yakışıklı olması falan xegil zaten haraketleri bana benziyor o bu birisi bana barış Alper kız versiyonunusun dedi bende ne alaka dedim o kadar dikkat çekmemişti maç da Türkiye maçında sonra bir baktım editler derken çocuğa bağlandım.
Haklısın aalindaGüzel kardeşim, bu kız versiyonusun, aynısısın gibi benzeme konusunu sana kim inandırdı ? Konunun başından beri bunu yazıp duruyorsun da kız versiyonu falanyapma bunu kendine inandırma çünkü editlerse dön dolaş gördüğün 3-5 saniye ve röplerde 2 -3 cümleyle kimse kimseye benzemez. Tahminim yaşın da yazdığından çok daha küçük te bakma biz onu görmezden geliyoruz.
BenimdeeeAşkın olayııım çalmaya başladı kafamda şuvan
İzleme daha fazla , zamanla geçerYa ben onun yakışıklı olması falan xegil zaten haraketleri bana benziyor o bu birisi bana barış Alper kız versiyonunusun dedi bende ne alaka dedim o kadar dikkat çekmemişti maç da Türkiye maçında sonra bir baktım editler derken çocuğa bağlandım.
Sürekli imza atmaya gidip yüz yüze olanlar var dedim ya yabancı bir kadın öyle tavlamış Tarkanda hayranı ile evlendi.Evet sosyal medya sıkıntı eskisigibi değil teknoloji de neler çıkıyor her gün bir özellik çıkıyor
Biliyorum ama ben halletmeye calisicam ya o işiSürekli imza atmaya gidip yüz yüze olanlar var dedim ya yabancı bir kadın öyle tavlamış Tarkanda hayranı ile evlendi.