Valla hemen hemen hepsi instagramda sayfası açık güzel gördükleri kıza yazıyolar.Ama hepsinin derdi 2-3 gece takılmak aslında istinye park a falan gitsen tanışırsın ama aşk olayı çok zor o konuda ümidini yetir derimYok beeeee (! Dikkat çekici bir tipim yok ki hani böyle tatlı bir kızım güzel değilim ama kimis de bana çok güzel diyor
Yok baris Alper Yılmaz arda gulsr sevgilisi varKesin arda güler.fenerbahcedeydi şimdi real madridde galiba başlığı açan kisinin bahsettiği kişi kesinlikle.arda güler gençler kesin bilgi:)
Konu sahibi ıslak hayaller görmeyi bırak olmayacak duaya amin deme :))
Yok baris Alper ylKesin arda güler.fenerbahcedeydi şimdi real madridde galiba başlığı açan kisinin bahsettiği kişi kesinlikle.arda güler gençler kesin bilgi:)
Konu sahibi ıslak hayaller görmeyi bırak olmayacak duaya amin deme :))
ohaaa hic aklıma gelmemişti mantıklıBarış Alper miymiş ? kız onun takip ettiklerinde bir doktor var onu takip et arada yemekte vs buluşuyorlar
Şimdi baktım seninkine,oda instagramdan baya kızları likelamış dubaiye falan gitmişler sevgilisi var heraldeYok baris Alper Yılmaz arda gulsr sevgilisi var
cocuğumu herkese yakıştırıyorlar bir anlamadım sevgilisi var mı yok mu? yok o yok bu ama yok diye biliyorumŞimdi baktım seninkine,oda instagramdan baya kızları likelamış dubaiye falan gitmişler sevgilisi var heralde
hayatımda hic bu kadar umut bağlamamiştım 4 yıllık sevdiğim cocuğa bile bnu kadar umut bağlamadım....Valla hemen hemen hepsi instagramda sayfası açık güzel gördükleri kıza yazıyolar.Ama hepsinin derdi 2-3 gece takılmak aslında istinye park a falan gitsen tanışırsın ama aşk olayı çok zor o konuda ümidini yetir derim
sen kaç yaşındasın? ben küçükken murat boza aşıktım evlenme hayalleri kuruyordumhayatımda hic bu kadar umut bağlamamiştım 4 yıllık sevdiğim cocuğa bile bnu kadar umut bağlamadım....
ergenlik değil. ben ergenken böyle tzkılmıyorduym millete gülüyordumsen kaç yaşındasın? ben küçükken murat boza aşıktım evlenme hayalleri kuruyordumo geldi aklıma hey gidi ergenlik..
bu tarz şeyler ergenken çocukken oluyor ay ben her hafta başka birine aşık olup evlenme hayalleri kurardımergenlik değil. ben ergenken böyle tzkılmıyorduym millete gülüyordum
Bu arada benim yeğenimin de hobisi futbolcularla tanışmak. Bugün gezzalla tanıştı , fotoğraf çekilmiş. Abimin yaptığı hep aynı şey. Kalacakları oteli öğreniyor. Sabahtan otelin
bu tarz şeyler ergenken çocukken oluyor ay ben her hafta başka birine aşık olup evlenme hayalleri kurardımone direction,justin bieber ve daha nicesi. Ama şuan 23 üstü yaştaysan düşüncen pek normal gelmedi bana
kahvaltısına gıdıyolar. Sonra lobiye geçip kahve tatlı derken kafilenin oteden çıkışlrını yakalıyorlar.
Yalnız bu bekar futbolcu tayfasına belli olmaz. Biz lisedeyken zamanın en en meshur yakışıklı futbolcusuna aşıktı arkadaş. Gittik otelin önüne bir şekilde girdik içeri. Şu anda hala çok populer bir futbolcu arkadasımı odasına davet etmişti.
ulan gs değilim barış attuı diye cok sevişndim ama hatta arkadaşla izleidk dedim ki barış gol atare dedim hepsi güldü bana dediğinm cıktı yunus ve barıs yazın banko dedimSeninki 2 gol attı bugün5-1 yendi Cimbommm
Biliyorum nickin de FB . Sen Barış Alperi seviyorsun diye sana atayım dedim :)ulan gs değilim barış attuı diye cok sevişndim ama hatta arkadaşla izleidk dedim ki barış gol atare dedim hepsi güldü bana dediğinm cıktı yunus ve barıs yazın banko dedim
Arda Güler mi? İyi de Arda’nın sevgilisini bilmeyen mi var?Yok baris Alper yl
ohaaa hic aklıma gelmemişti mantıklı
aynenHeeeee ard ve ferdi zaten sevgilisrine sagdik Kenan kaptılar asıl
kim beee ???O da kadınlar kulübünü takip ediyormuş herkes şok