Tatil beldesine yazlıga gidiyorduk orada tanıstılar tabi ki o zamanlar böyle ünlü değildi bilemedim bu derece olacagınıHarbi mi oha nasıl bulmuş ? Helal olsun insanalr yapıyor da bir ben sanırım
Ayyy cidden mi? Çok teşekkür ederim vallahi inşallah olur ya gerçektenBenim ilk erkek arkadaşım hasta gs'li idi. Hani annen baban mı gs mi deseler gs derdi. İş yerindeki odasına git her yerde takımın sembolleri koltuğun yanında forma. Hiçbir maçı kaçırmazdı ve hem mesleki konumu gereği çok saygı görüyordu hem de ailevi nüfuzu sayesinde böyle büyük adamlara çok kolay ulaşırdı. Futbolcularla fotoğrafları, takımın bütün oyuncularından imzalı forma. Özellikle antrenman zamanları gider takımı izler o arada tanışırdı arkadaşı vesilesiyle. Yönetim kurulunda samimi bir arkadaşı olduğundan bunlar bir ricaya bakıyordu. 2 yıl oldu ayrılalı. Muhtemelen şimdi olsa Barış'a ulaşabilirdi. Ben fb'liyim bir arkadaşım kabin memuru. Şansa Arda Güler'le tanışmıştı o da.
Yani bazılarına komik gelebilir ama nasip bu işler şansın yaver gider biraz da aklını kullanırsan niye imkansız olsun ki? Ha zor mu evet zor ama çok imkansız değil onu demeye çalışıyorum. Nasipte varsa sen doğrudan ulaşamasan da aracı olacak biri çıkar bir yerde denk gelirsin. Alvaro Morata var mesela. Eşiyle kız ondan imza almaya geldiğinde tanıştı diye biliyorum googledan bakarsan bulursun. Kısacası Allah kulu için bir plan yapar, kul kendi için bir plan yapar neticede onun dediği olur. Dua et ki senin planların onunkiyle aynı doğrultuda olsun:)
Maçını izlemeye git ama kitap oku dikkatini çekersin :d
BilmiyorumNeden hu
luyorsunu, ?
Kanlı canlı oynuyor
Kusura bakmayın ama onlar genelde ünlü manken vs .Yani kendi ekonomik durumuna göre kendi cevrelerinden giderler üzmek istemem de biraz hayranlığı abartmış olabilirsiniz hani Tarkan la tanışmak gibi.En çok resim çekilir gider yani.Cevresi çok olan bu tarz kişilerle öyle talep çoktur ona yani Bilmem anlatabildim mi.Hani tanisirsiniz mucize olur sevgili olursunuz birde feci çapkın olur ordan oraya konar yani
YoSaçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye.
Dayınız ile alakası ne durumun, odamı futbolcu hayranıydı anlamadım ki
Ben hiç atmadım ben direk yüz yuzeyanismanin peşindeyimBu arada üç büyüklerde oynayan bir futbolcunun DM kutusu et pazarı gibidir. Enes baturun sosyal medyada viral olan bir videosu vardı. Insta dmlerini okuyordu. Enes batura bile hiç tanımadığı kadınlar nude atmıştı şaka gibi. Enes batur yahu bu. Ben futbolcuların DM kutularını düşünemiyorum. Her gün binlerce kadından nudelar, tanışma istekleri aldıklarından şüphem yok. Ki bu kadınların içinde mankenler, fenomenler falan da var. Yani sen bu sevdadan vazgeç konu sahibi.
Yunus karakterli severim onu ama sevgilisi onalrdan uzak duruyoruzBen de Yunus Akgünü tatlı buluyorum gülümsemesi minnoş cimbomlu , bu aralar yükselişte, güzel goller atıyor.ama alıcı gözüyle bakmak hiç aklıma gelmedi . Yunusun sevgilisi de var :)
Eki Görüntüle 3523668
Katılıyorum sana ya ultra güzel olmak lazım ya da sevdirmem lazım bende de öyle makyaj falan yok hata onu da geçtim çok ultra güzel değilimOnların girdiği zengin ortamlara girmeniz ve baya güzel bakımlı olmanız lazım bunlar yoksa imkansız maalesef. Barış alper gibi birinin bir sürü hayran genç kız kitlesi var her yerde ilgi gören biri o nedenle çok zor ihtimal
herkesin kaderi kendi çabasına bağlı. Çok stratejik olmak lazım ama şansın açık olsun:)Ayyy cidden mi? Çok teşekkür ederim vallahi inşallah olur ya gerçekten
Dikkat çekici bir kızsan instagram da dikkatini çekersin.Futbolcular fazla dm den yürüyo çünkü.Ama aşk bekleme yani bu durumdaFutbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum
Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam
Yok beeeee (! Dikkat çekici bir tipim yok ki hani böyle tatlı bir kızım güzel değilim ama kimis de bana çok güzel diyorDikkat çekici bir kızsan instagram da dikkatini çekersin.Futbolcular fazla dm den yürüyo çünkü.Ama aşk bekleme yani bu durumdaavlamak için yazıyorlar genelde
Teşekkür ederim hepimizin aynı şekildeherkesin kaderi kendi çabasına bağlı. Çok stratejik olmak lazım ama şansın açık olsun:)