Futbol seven yada oynayan var mı ?

plus10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
329
0
Erkek sporu olarak bilinen ancak bayanlarında çok başarılı olduğu bir spor dalı.futbol oynayan bayanlar varmı?

Eklentiler

• $ANKARA~1.JPG
    88,5 KB · Görüntüleme: 336
yaa ben eskiden hic ama hic futbol sevmezdim, hatta oynamasinida bilmezdim. okulda oynardik ben ogretmenin mecburiyetinde oynardim ve eskiden babam gs oldugu icin bende gsliydim..

ama simdi.... canimdan cokkk cokk sevdigim askim biricik nisanlim, o hayatima girdiginden beri cok tuhaf ama futbolu sevmeye basladim.
nisanlim koyu bi fbli, ilk baslarda onun zoruyla fbli oldum ama daha sonra sevmeye basladim fbyi, hatta okadar cok sevdimki dugunumuzde pasta zamaninda fbnin marsini calmalarini istiyorum

ve hatta gecen gunde konustuk nisanlimla, onun guzel bi macda yapmak istiyorum

futbol hayatımın bir parçası hem izlemeyi hem oynamayı severim. ben oynuyordum halı saha maçları kızlı-erkekli arkadaşlarla ortak ama artık oynayan pek yok. izmir de var mı oynayan beni de alsanıza aranıza :) özledim oynamayı.

evet ben oynuyordum bir zaman önce eskişehirde başladım sonra milli takım sonra çamlıca spor sonrada bıraktım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…