Futbol seven yada oynayan var mı ?

plus10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
329
0
Erkek sporu olarak bilinen ancak bayanlarında çok başarılı olduğu bir spor dalı.futbol oynayan bayanlar varmı?

Eklentiler

• $ANKARA~1.JPG
    $ANKARA~1.JPG
    88,5 KB · Görüntüleme: 336
yaa ben eskiden hic ama hic futbol sevmezdim, hatta oynamasinida bilmezdim. okulda oynardik ben ogretmenin mecburiyetinde oynardim:KK53: ve eskiden babam gs oldugu icin bende gsliydim..

ama simdi.... canimdan cokkk cokk sevdigim askim biricik nisanlim, o hayatima girdiginden beri cok tuhaf ama futbolu sevmeye basladim.
nisanlim koyu bi fbli, ilk baslarda onun zoruyla fbli oldum:KK1: ama daha sonra sevmeye basladim fbyi, hatta okadar cok sevdimki dugunumuzde pasta zamaninda fbnin marsini calmalarini istiyorum:KK1:

ve hatta gecen gunde konustuk nisanlimla, onun guzel bi macda yapmak istiyorum:KK34:

futbol hayatımın bir parçası hem izlemeyi hem oynamayı severim. ben oynuyordum halı saha maçları kızlı-erkekli arkadaşlarla ortak ama artık oynayan pek yok. izmir de var mı oynayan beni de alsanıza aranıza :) özledim oynamayı.

evet ben oynuyordum bir zaman önce eskişehirde başladım sonra milli takım sonra çamlıca spor sonrada bıraktım .

X