Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaa ben eskiden hic ama hic futbol sevmezdim, hatta oynamasinida bilmezdim. okulda oynardik ben ogretmenin mecburiyetinde oynardim ve eskiden babam gs oldugu icin bende gsliydim..
ama simdi.... canimdan cokkk cokk sevdigim askim biricik nisanlim, o hayatima girdiginden beri cok tuhaf ama futbolu sevmeye basladim. nisanlim koyu bi fbli, ilk baslarda onun zoruyla fbli oldum ama daha sonra sevmeye basladim fbyi, hatta okadar cok sevdimki dugunumuzde pasta zamaninda fbnin marsini calmalarini istiyorum
ve hatta gecen gunde konustuk nisanlimla, onun guzel bi macda yapmak istiyorum
futbol hayatımın bir parçası hem izlemeyi hem oynamayı severim. ben oynuyordum halı saha maçları kızlı-erkekli arkadaşlarla ortak ama artık oynayan pek yok. izmir de var mı oynayan beni de alsanıza aranıza :) özledim oynamayı.