• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Fuşya gelin ayakkabım :)

pembelii

oğluşum aşkımm
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
6.005
237
173
38
Kızlar bugün alışveriş yaparken bunları gördüm rengi çook hoşuma gitti:16: Dayanamadım aldım :1: Düğünümde dış mekan çekimi yaptırcam o zaman bunları giymeyi düşünüyorum, aynı renk bir çiçekle tabii.. Daha sonra beyaz ayakkabı ve çiçek olacak salona gittiğimde :) Nasıl sizce? Daha sonra normal zamanda da giyerim diye düşündüm hem :31:

$P1020178 (1024x768).jpg

$P1020179 (1024x768).jpg

$P1020180 (1024x768).jpg

Kızlar yaa bi de ben internetten gelin ayakkabısı diye araştırırken şu ayakkabıları gördüm ve çok beğendim ama nerede bulabilirim hiiç bilmiyorum. Gören duyan varsa lütfen bana yardımcı olur mu İstanbul ya da Ankara'da nerelerde olabilir bu model acabaa :44:

$2012-gelin-ayakkabısı-modelleri-38.jpg

bencede fuşya güzel seçim :21:
bende böyle bi renk ayakkabı ve çiçeği kombinlemeyi düşünüyorum düğünümde :34:
baştan aşağı aynı renk olmaktan daha güzel diye düşünüyorum :51:

bencede fuşya güzel seçim :21:
bende böyle bi renk ayakkabı ve çiçeği kombinlemeyi düşünüyorum düğünümde :34:
baştan aşağı aynı renk olmaktan daha güzel diye düşünüyorum :51:

Teşekkür ederim :)
Evet bence de ayakkabı çiçek böyle renkler olunca çok hoş oluyo en azından dış mekan çekimi yaptırcaklar için :34:

pembeli, canım 14 temmuzda evleneceksin sanırım. şimdiden hayırlı olsun :nazar:
öncelikle fikrini beğendim, renk katmak harika olur :) ancak eğer yaz düğünü olacaksa burnu açık ayakkabılardan tercih etsen daha güzel olur sanki.. çünkü bu ayakkabın süet gibi sonbahar-kışa uygun gibi..tabiki karar senin. çok kullanışlı her zaman kullanabileceğin bir ayakkabı. sağlıkla iyi günlerde giy..

diğer cicili bicili gelin ayakkabına gelince NR.39 markasının gelin ayakkabılarına bakmanı tavsiye ederim. aynısı olmasada benzeri hatta belkide daha güzellerini bulabilirsin.

pembeli, canım 14 temmuzda evleneceksin sanırım. şimdiden hayırlı olsun :nazar:
öncelikle fikrini beğendim, renk katmak harika olur :) ancak eğer yaz düğünü olacaksa burnu açık ayakkabılardan tercih etsen daha güzel olur sanki.. çünkü bu ayakkabın süet gibi sonbahar-kışa uygun gibi..tabiki karar senin. çok kullanışlı her zaman kullanabileceğin bir ayakkabı. sağlıkla iyi günlerde giy..

diğer cicili bicili gelin ayakkabına gelince NR.39 markasının gelin ayakkabılarına bakmanı tavsiye ederim. aynısı olmasada benzeri hatta belkide daha güzellerini bulabilirsin.

Çok teşekkür ederim canım fikirlerin için. Ben de burnu açık ayakkabıyla pek rahat edemiyorum yürürken ayağım öne kayıyo kesiyo ayağımın ön tarafını o yüzden böyle bir şey tercih ettim. Ama tabiki senin dediğin ayakkabılar da çok hoş olur. Teşekkür ederim tekrar :)

Çok güzel canım her zamanda giyebilirsin ama bence renkli ayakkabılar fotograf cekiminde hoş olur yoksa normalde abes durabilir benim fikrim :)

çok güzeeellll :))) rengi insanı gülümsetiyo. mutlulukla giy canım.

bence ayakkabının rengınden bırde serit bul degısık tarzda bagla sankı bagcıklı gıbı ayakkabı resımlerde gelınlıgın onunu kaldırcaksın kı ayakkabı gozuksun seritte gozukurse sankı ayakkabıyla butunlesmıs gıbı super olur

bnmkide fuşyaydı ama daha topukluydu bde rengi daha canlıydı bn çok tepki aldım ama mutlulukla gydim :)) snrada converse gydim :)) sennkide çok gzl hem rahat gzküyo gle gle gy cnm mutluluklar

Back