Funit kullananlar mantar tedavisi icin

gullusahin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2016
651
359
Merhaba arkadaşlar vajinal mantar olan ve kurtulmuş olanlar kullandığımız hap fitil ve kremlerle birbirimize destek olalım 2 yıldır başımin belası oldu

Ben hamile iken başladı bu illet ve üzerinden iki yıl geçti emzirdigim için hap kullanamiyordum fitil de malesef yetersiz kaldı ve geçmedi en son gittiğim doktor hap içmeden iyilesenezsin dedi ve funit yazdı kullanan var mı aranızda yardımcı olursanız sevinirim

Funit kullandım sabah iki akşam iki tane attım.iki kutu kullandım.ise yaradimi yaramadimi bişey diyemecegim bu mantar öyle biseyki sanki hiç gecmeyecek.akinti duruyor yanma başlıyor yanma bitiyor kasik ağrısı başlıyor.kisir döngü gibi.psikolojim yerle bir olmuş durumda

Ben ilacın yanında bitkisel tedavi için mısır püskülü ve kuş burnu içtim kasintim yok akıntım da saydam oldu iyilestimmi acaba ilişki hiç denemedim tam iyileşmeden tekrar başlar diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…