• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Funda suyu kullanan varmı

yemekten sonra içiyoruz ben faydasını gördüm görüyorumda tadıda hoş kokusu bildiğimiz bitki kokusu rahatsız olmadım severek içiyorum hiçbir yan etkisinide görmedim

arkadaşlar merhaba benim bebeğim var 8 aylık gündüzleri emmiyor sadece gece 2 3 defa emziriyorum oda uzun süreli değil acaba bende kullanabilirmiyim bi bilginiz varmı ...15 kilo fazlam var diyetisyenede gidicem funda suyunu duydum geceleri emzirdiğim için bi tyürlü almaktan yana olmadım...:olmaz:

arkadaşlar merhaba benim bebeğim var 8 aylık gündüzleri emmiyor sadece gece 2 3 defa emziriyorum oda uzun süreli değil acaba bende kullanabilirmiyim bi bilginiz varmı ...15 kilo fazlam var diyetisyenede gidicem funda suyunu duydum geceleri emzirdiğim için bi tyürlü almaktan yana olmadım...:olmaz:

internette sütü arttırdığı yazıyor süt veren anneler sırf bunun için bile kullanıyormuş dr una danışıp içebilirsin bence

yemekten sonra içiyoruz ben faydasını gördüm görüyorumda tadıda hoş kokusu bildiğimiz bitki kokusu rahatsız olmadım severek içiyorum hiçbir yan etkisinide görmedim

Merhaba
Funda suyu hala kullanıyormusunuz ve ne kadar sürede ne kadar faydasını gördünüz teşekkürler

bende bugun aldım başladım bakalım işe yarıycakmıı aynı zamanda plates yapıyorum ve diyet yapıyorumm.

Back
X