• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Funda suyu kullanan varmı

Boswer

Annemi çok özledimm
Kayıtlı Üye
Funda bitkisi yaralı bir bitki, ama fundandan elde dilen funda suyu da, en az onun kadar etkili. etkilerini ve faydalarını birlikte görelim.

Etki ve Kullanışı: Şişmanlık rahatsızlıklarında kullanılan funda suyu çok etkili bir zayıflatıcıdır. Ayrıca iltihabı, romatizma ve ağrı kesici olarak da kullanılmaktadır. Funda suyu idrar yolları dezenfektanı, idrar söktürücü ve kabızlığı giderici etkilere sahiptir. Altına ıslatan çocuklarda faydalıdır.

KULLANIM ŞEKLİ : 1 M'ü Funda Suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz.Günde üç çay bardağı içilir.

Arkadaşlar bu suyu merak ediyorum.Kulanan varmı??

Bugün funda suyu adım aktardan.Bu suya zayıflıyanların olduğunu duymuştum.Dün akşam içtim.Bakalım bir etkisi olacakmı?

bende duymustum funda yapragının zayıflattıgını
bende cayını içiyorum canım :)

funda suyu en etkili olanı dediler..İki gündür içiyorum.İştahıda kapatıyor.Bakalım bir yararı olacakmı

İdrar yollarını emizler idrarı söktürür kabızlığı giderir demişler ama bana hiçbişey yapmadı.Bir hafta içtim diyet yapmadım ne aşağı ne yukarı kilomda bir değişiklik olmadı.Bıraktım artık içmiyorum.Kokusuna dayanamıyorum zaten.

arkadaslar hiçbişeyin etkisi hemen çıkmaz 1 ayakadar yada bir ay sonrası bende 2ay sabah akşam yurumuştum yamaği kestim kilom 87 ydi siinirlendim bıraktım ama sonra yemem rağmen suan 75 e düştüm bilenlere sordum etki hemen olmaz nasıl birden kilo alamıyosan birden weremezsin dedeiler inanmamıştım ama şimdi anladım diceğim 1 ay düzenli kullanalım daha sonra çıkar faydası...

bende bugün başladım kızlaarr bakalım inş sonç wericek.günde aksatmadan 3çaybardağı içip yemekten biraz kesilirse ayda 7-9kilo arası veriliyomuş.bi ay sonunda bırakıp 1ay yapmıyomusuz bağırsaklar tembel olmasın diye 1 ay aradan sonra dewam inş :):dance::dance:

ben bir şişe içtim şimdi ikinci şişeyi nerdeyse yarıladım ama arada içiyordum yada günde sadece 1 kere bundan sonra bende düzenli içeyim bakalım bu defa kilo verecekmiyimben ayda 7-9 değil 4 kilo vermeye bile razıyım:)))

kızlar funda suyunu kimi aç karna diyo kimi tok karna ben aç iiyorum ama..bide biberiye büyük tuvalete funda suyuda idrara çıkarıyomuş .kimide funda suyuda aynı diyo ayyy neye inancam bilemedim:umursamaz:

masal24 mazot gibi kokuyo canım yaaa...hiç böle koku duymadım burnumu tıkıyarak içiyorum:) ama wericeksem değer.bugün düşündümde zayıflıcam diye içmediğim şey kalmamış :) bol bol tuvalete çıkıyorum işe yarıyor yani

ben tv de seyretmıstım bı doktor anlatıyordu herbalıst falan degıldı
funda en etkılı zayıflatıcıdır dedı
hemen hemen her zayıflama ürününde funda vardır ve etken maddesıdır
dedı

peki aç karna mı tok karnamı içicez bunu yaa bende aldım ama nasıl içicem nette hiç yazmıo aç tok falan die

bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 mafoldumben aklinialirimsmile :hulya: :gitme: ohaoldumsmile :Saruboceq: buyrunnnnnnnnn turkbayragi senağlama vereliniortak :teselli: :çok üzgünüm: :a015: :dilcikar: a.s.

funda suyunu bende denicem inş . bu arada ikonlar çok hoşuma gitti almak isteyende alsın die silmedim ben aldım hepsini yerimseniben

arkadaşım ramazan ayında kullandı. iftarda ve sahurda tok 2 çay bardağı içti. 4,5 kilo verdi. bende başlayacağım inş.

ben bu funda suyunu bir türlü bulamıyorum, gitmediğim aktar kalmadı, yaprağı var ama suyu yok diyolar bulan arkadaşlar nerden buluyo acaba? yardımcı olun ne olur.

masal24 mazot gibi kokuyo canım yaaa...hiç böle koku duymadım burnumu tıkıyarak içiyorum:) ama wericeksem değer.bugün düşündümde zayıflıcam diye içmediğim şey kalmamış :) bol bol tuvalete çıkıyorum işe yarıyor yani

mazot mu canım yanlışın olmasın benimki bariz bitki kokuyo
Ben rahatsız olmuyorum kokudan sevdimde
Suyla karıştırılıyor dimi
Ben karıştırıp içiyorum
Bozuk falan değildir umarım
Ben açken içiyorum kızlar 1 çay bardağını kocaman bir su bardağıyla dolduruyorum içiyorum

Back
X