- 3 Eylül 2023
- 476
- 214
- 23
- 30
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
-
Orta kalite diye siniflandirirlar herhalde canmMerhabalar Funda Göde'de tedavi görenler var mı acaba? Kalite olarak 4bc kendilerinde kötü olarak mı değerlendiriliyor acaba?
Sizde orda mı tedavi görüyorsunuz canım? 5. Gün 4bc ve 6. Gün 4bb çift embriyo transferi olacak ama tutma ihtimali düşük sanırım bilmiyorumOrta kalite diye siniflandirirlar herhalde canm
Yani birinci transferde %30 du zaten tutma dediler 2. Transfer sonucundada hiç gtmedm zaten degstrdm suan irenbede basladmÇok üzüldüm canım yaa senin kaliteleri nasıldı neden olmadığını söylediler??
Haklısın canım aslında insallah bize de nasip olur anne olabiliriz insallah, siz ne aşamadasınız doktor mu değiştirdinizBen bu kadinlar kulübünde bisey öğrendiysem oda cidden kaliteli harfi cidden önemli değil embriyo saglikliysa nasibinde varsa oluyor canm valla
Evet şuan irenbeye gectm ümit inceboza bu ay histeroskopi yapıldı 10 gun sonrada reglde inşallah sürece baslicaz canm bakalmHaklısın canım aslında insallah bize de nasip olur anne olabiliriz insallah, siz ne aşamadasınız doktor mu değiştirdiniz
İnsallah bu sefer hersey cok cok güzel olur canım, sorun neydi özel değilse acabaEvet şuan irenbeye gectm ümit inceboza bu ay histeroskopi yapıldı 10 gun sonrada reglde inşallah sürece baslicaz canm bakalm
Ay anladım canımm bu sefer olacak insallaah inanıyorum güzel haberler verelim birbirimize insallaahAmin canm inşallah bu sene hepimiz kavuşuruz bebislerimizetuplerim kapalıydı canm aldrdm sadece bu
Onların kalitesine kötü diyolar sanırım dimi canım? 6. Gün gelişimi geri olan embriyo mu yoksa o güne kadar gelebilen iyi embriyo mu ben bunu hala anlamadımBenmde 6.gun 3cc embriyom var orda 3 tane ama transfer ettirmeye gerek duymadm
İnşallah canm bakalm nasipse taze transfer düşünüyor ümit hanm martn son haftası gbi Bi sknti olmazsa transferi olur senin ne zamanHadi yaa anladım canım insallah sıkıntı olmadan sağ salim kucağımıza alacağımız evlatlarımız olur artık, kalite pekte önemli değil sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?