Funda Çayı ve Kekik suyu

whiteflower

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
25
0
10 yıl önce ,funda çayı ve kekik suyu ile yaklaşık 30 kg vermiştim.Bir dahada kilo prolemım olmadı.Birazda yemek alışkanlıklarımı değiştirdim.
Her öğünden 15 dk once bir kupa funda çayı ,yemekten sonrada kahve fincanı kekik suyu içtim.Bir çok arkadaşımda bu şekilde kilo vermişti.Bunları içerken hamuru keserseniz,kilo verme hızlanıyor.Birde sabırlı olmak gerekıyor çünkü ilk ay hiç bir kilo kaybım olmamıştı.Hiç bir öğünüde kaçırmamak gerekiyor.Mide problemi olanlar kekik suyu kullanmamalı diye duymuştum.
Hamileyim ,kilo veremezsem yine bunu uygulamayı düşünüyorum.buyrunnnnnnnnn

bende 8 yıl önce sadece kekik suyuyla kilo vermistim tam hatırlamıyorum ama galiba 10. 12 kg filan vermistim ama ben bir kupa sıcak suya 1 tatlı kasıgı kekik koyup 5 dk demlendirip icmistim günde 3 veya 4 kupa iciyordum simdide kilo problemim var 10 kg fazlam var dogumdan sonra baya kilo verdim ama yinede 10 kg vermem lazım ben o kadar cok zayıf olmak istemiyorum zaten kemikli bir yapım var su an 70 kg yum hedefim 60 olmak 1.60 boyum var tekrar denesemmi acaba kekik suyunu whiteflower aklıma getirdin simdi ama ramazan oruc tutuyorum ramazandan sonramı başlamalı acaba

ben demleme degılde ,aktarlarda satılan hazır kekik sularından içmiştim.onlar daha keskin oluyor.alırken dikkat etme lazım bazları kekik yağı oluyor.
kekik suyu yağ oluşumunu engelliyormuş,olan yağlarıda kırıyormuş diye okumuştum.funda çayıda bağırsakları çalıştıryor.
iftarda uygulanabılır diye düünüyorum.sahurda mide kaldırmaz herhalde

ben aktarlarda satılan kekik suyundan almıştım fakat icememistim cok acıydı ama funda cayını hic denemedim tekrar kullansam mı acaba gerci simdi sandaloz sakızı aldım onu denicem sirke ile beraber insallah faydası olur zayıflarım

ben demleme degılde ,aktarlarda satılan hazır kekik sularından içmiştim.onlar daha keskin oluyor.alırken dikkat etme lazım bazları kekik yağı oluyor.
kekik suyu yağ oluşumunu engelliyormuş,olan yağlarıda kırıyormuş diye okumuştum.funda çayıda bağırsakları çalıştıryor.
iftarda uygulanabılır diye düünüyorum.sahurda mide kaldırmaz herhalde

merhaba.a.s.bu aktarda satılan hazır kekik suyu,marketlerdede satılan hazır şişelermi
yoksa evde yapılıpta satılandanmı.bende kullanmayı düşünüyorumda.fisfisfis

aman kekik suyunu 1 bidon içtim kızımın doğumdan sonrası bıraktığı mirasları gidermek için kilo verdiriyor verdirmesine ama içimden kekik kokusu geliyordu şu anda bile aklıma geldikçe içimden kekik suyu tatdı geliyor sanki bir daha içmem kesinlikle
hem midesi rahatsız olanlar kesinlikle içmesin

X