P
Princess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi coolTanrxixcha
bunun küçültücüsü cidden işe yarar mı arkadaşlar,
bir beden falan küçültse bana yeter ya.
bir beden falan küçültse bana yeter ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru alanı benim kullandığım fulirim 50 ml ama 25 gün civarında sürüyor ve 3 ay oldu kullanalı istediğim sonucu aldım diyebiliriz.Gercekten tavsiye edebilirim canlarım.
kizlar bende yaklasik 25 agustostan beri kullaniyorum ama benim 1. kutu daha bitmedi. cok mu az suruyorum acaba? benim de bi donemler agri ve kasintilarim oldu. 3-4 gun surdu. gogus olcum cm olarak 2 cm buyumus. masaj yapareken de elime daha dolgun geliyorlar ama tam istedigim sonucu daha almadigim icin kesin bisey soyleyemiyorum. 2. kutuyu da aldim ben, onu da kullanicam, yarayacagina inaniyorum, cok sey kullandim hic biri boyle etki etmedi bende. kullanan arkadaslar bir kullanim icin kac defa sıkıyorusunuz spreyini? ben cok mu az yapiyorum acaba? ben iki defa sıkıyorum.
nezcim ben bi haftası düzenli gerisi bi buçuk hafta filan düzensiz kullandım fulirim ürününü ama açıkçası öle sütyen attıracak cinsten bişi de bekleme olmuyo çünkü :1no2:
daha önce tuana arkadaşımız kullanmıştı memnun kalmamıştı ama cooltanrıcha memnun kalmış belkide bünye meselesinden tam bilemiyorum :uhm:
ama bi dolgunluk oluyo orası kesin..bonvıva yı hiç duymadım valla ama kullanan varsa iyi geldi derse bende alabilirim şahsen =)
ben bide çemen unu aldım kim olduğunu hatırlamıyorum ama bi arkadaş zeytinyağla karıştırıp göğüslere sürünce geliştiriyo diye bişi duymuş tv den bende bi deneyeyim dedim dener denemez sonuçları yazarım canım
merhaba ben de FULİRİM kullanmaya yeni başladım 15 gün kadar oluyor işte ben göğüs küçültücüsünü kullanıyorum ama bende öle yanma ağrı falan olmadı neden acaba?:))
tam olarak kullanma süresine 3-4 ay yazıyor bu kadar süre kullanıp olumlu sonuç alan varmıı
birde kullanımında sabah VEYA akşam yazıyor yani günde 1 kez
2 kez kullansak yada 2 gün kullanıma ara verin diyor kullanıma hiç ara vermesek daha mı etkili olur acaba?
hanımlar ne diyorsunuz.