Lekeler, Çiller Fucidin krem kullanan var mı ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
arkadaşlar sayfamızda açılan bazı konularda bu kremi kullanan kişiler olduğunu gördüm fakat onun haricinde de kullanan varsa çok sevinirim ben koltuk altı kararması için kullanmak istiyorum bu kremi de bu sebebple kullanan arkadaşalr olmuş bende ki kremi doktorum bana uçuk için vermişti ve 20 gr annem de yine tırnağında deri ile ilgili bir problem yaşamıştı onun için vermişti yine aynı krem va aynı krem acaba koltuk altı kararması için kullananlarda 20 gram mı yoksa 330 gram mı çünkü bu kremin 30 gramı da mevcut yardımcı olursanız sevinirim..

kimse kullanmadı mı yani bu kremi yorum yapabilecek hiç kimse yok mu ?

ben fucidin kremi dr sivilcelerime merdi antibiyotikli bi krem soyucu özelliği yok bildiğim kadarıyla beyazlatmaya yaramıyor

ben fucidin kremi dr sivilcelerime merdi antibiyotikli bi krem soyucu özelliği yok bildiğim kadarıyla beyazlatmaya yaramıyor

evet benim için de annem içinde farklı sebeplerden dolayı verdi doktor birkaç kişi de kullanmış bu kremi faydasını gören olmuşta acaba gram farklılığı var mı diye emrak ettim ayrıca sana da teşekkür ederim.

fucidinin koltuk altı kararmasınsa bi etkisi yok. 20 ile 30 arasında fark olduğunuda sanmıyorum.. antibiyotikli bir krem.

banada doktor yüzümde çıkan sivilceler için vermişti ilk zamanalr sürdğümde baya etki ediyordu sivilcelerim gitmişti ama geçende sürdüm hiç biş etkisi olmadı bi süre sonra bende etki etmedi

banada doktor yüzümde çıkan sivilceler için vermişti ilk zamanalr sürdğümde baya etki ediyordu sivilcelerim gitmişti ama geçende sürdüm hiç biş etkisi olmadı bi süre sonra bende etki etmedi

maşallah herşey için kullanılmış bu kremde çeşit çeşit o halde

Ben de bugün kullanmaya başladım bu kremi, Fucidin krem %2 Fusidik Asit 20 gr. Doktor bacaklarımdakikıl dönmeleri sonucu oluşan yaralar için verdi. Kıl köklerindeki iltihapları önlemek için. Arkadaşların da dediği gibi antibiyotik.

anladım canım teşekkür ederim bilgin için...

cnm peki fayda etti mi sana krem?batıklar lekelri geçti mi??

Kızlar bu kremi bugün ben de aldım da nasıl sürülüyor sivilcelere? yoğun tabaka halinde bırakıyor muyuz yoksa yediriyor muyuz sivilcelere???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…