parkon günümüz teknolojisinde amerikada da olsa bulunmama ihtimali çok düşük değilmi? hep söyledim bu işte başka bişey var, bi gün çıkıcak meydana ve biz çok şaşıracağız, öyle hissediyorum.Bazen benim aklıma da bu senaryolar geliyor.
Diyelim ki bu adam Amerikada,o yüzden tutuklanamıyor,ama bunları fısıldayanları nasıl bulamazlar ki?
Sorular,sorular......
parkon günümüz teknolojisinde amerikada da olsa bulunmama ihtimali çok düşük değilmi? hep söyledim bu işte başka bişey var, bi gün çıkıcak meydana ve biz çok şaşıracağız, öyle hissediyorum.
Hani şu meşhur dışmihraklar falan koruyor desek diyorumparkon günümüz teknolojisinde amerikada da olsa bulunmama ihtimali çok düşük değilmi? hep söyledim bu işte başka bişey var, bi gün çıkıcak meydana ve biz çok şaşıracağız, öyle hissediyorum.
Sanki çok tanıdık birisiymiymiş gibi geliyor banabu kadar teknolojiye sahip iken nasıl olurda kşimliğini ifşa edemiyorlar..
Dedimya ya işlerine gelmiyor bulmak, yada fuat avniye bunları söyleteni bulmaya çalışıyorlar avniye bişi yapmıyolarki ürkmesin devam etsin. yada dediğiniz gibi belkide joker haklıHani şu meşhur dışmihraklar falan koruyor desek diyorum..Yinede işte Türkiyede ki ajanlarının hepsinin şimdiye yakalanması lazımdı.Geriyede bir tek bu haberdeki senaryo kalıyor gibi
Dedimya ya işlerine gelmiyor bulmak, yada fuat avniye bunları söyleteni bulmaya çalışıyorlar avniye bişi yapmıyolarki ürkmesin devam etsin. yada dediğiniz gibi belkide joker haklı
herşey olabilir abla hepsi ihtimal dahilinde, sadece bulunamaması ihtimali aklıma yatmıyor.Artık herşey olabilir
belkşide fuat avni kendisi de söylüyor olabilir..
herşey olabilir abla hepsi ihtimal dahilinde, sadece bulunamaması ihtimali aklıma yatmıyor.
Hah işte onu diyorum, istediğin kadar IP değiştir, eninde sonunda bulunur, hemde eliyle koymuş gibi ensenden tutar götürürler. burda bile bulunmuyormu abla? devletin bulamama gibi ihtimali yok bence, ama sebebi tartışılır tabi.Biz yazsak anında kapıdan alırlar bizi.
Hah işte onu diyorum, istediğin kadar IP değiştir, eninde sonunda bulunur, hemde eliyle koymuş gibi ensenden tutar götürürler. burda bile bulunmuyormu abla? devletin bulamama gibi ihtimali yok bence, ama sebebi tartışılır tabi.