Fuat Akercan'mı Mert Kazandı'mı? Riskli gebelik Rahim Ağzı Yetmezliği Serklaj???

KaraninAnnesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
276
103
23
34
Umarım bana yardımcı olacak birileri çıkar...
Bir kaybım var ikinci gebelikte aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ;(

19 haftalıkken 2cm açılma ve kesenin vajinaya sarkmasından dolayı oğlumu kaybettim rahim ağzı yetmezliği olabilirmiş öyle söylediler ikinci gebelikte dikiş atılacakmış... zor günler geçiriyorum ama bi taraftanda iyi bi dr. Arıyorum bu iki ismi çok duydum ama hangisi daha iyi bilen varmı lütfen yardım arkadaşlar

CNım bende 11 gün önce 17 haftalık kızımı kaybettm ray yüzünden iş doktor ihmali. Bende izmirde oturuyorum. 40 ım çıkınca hem doktoru şikayet edicem hemde tam olarak sorunum nedir onu öğrenicem tabi bitik durumdayım saniye aklımdan cıkmıyor çok zor evlat acısı aylarca kurduğun hayaller hasret çektiğim kokusunu alamam... iki doktords oldukça iyi bende beş tane doktor araştırdım her birine gidicem hangisi içimd sinerse. Çünkü rahat doktor aramıyorum pimpirikli doktor arıyorum her bir ayrıntıya bakıcak ihmal etmicek başından sallamıcak bence sende öyle yap sonra hangiis içine sinerse onl devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…