- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.230
- 31
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
İftara çokk var anam bacımAçızz burda sen manikür mü düşünüyorsunnn
Yemek yiyelimmm
Artik sen karni bebeli bi anasin. Karnindakine yazikMazefi cagardim da vazgectimgeyik topiklerinde sapik diye adimi cikartiyor sooorda usturuplu usturuplu oturacam sus kiziam. Burdada mimlenmiyim
Pink boğa dedim yukarda amaBurclari yazalim simdi.
ahter terazi yazdi gitti. hannaz aslan, hanim terazi, denas kova, miladre koc , lingen aslan. oteki arkadaslarda yazsin. Ilk sayfaya sizi keci burcu diye etiketlerim yoksa.
Kiz benim matematigim berbat. Sayisaldan cakmam hic. Sozel olursa tamamdirBen senden cekerim oretmenim
Ben kovayim:)Yalniz top3 hep aslanmis. Acilisa bak sen.
Hadi beee. Hep siz yapip sucu bana attiniz ben gayet guzel,alimli,citir,terbiyeli bir kizimArtik sen karni bebeli bi anasin. Karnindakine yaziksenden besleniyor yavrum. Sapik ananin sapik bebesi diye adi cikar kuzumun:))))
İftara çokk var anam bacım
Tamam haci matematik bende.Kiz benim matematigim berbat. Sayisaldan cakmam hic. Sozel olursa tamamdir
Bende ancelina culiyim zatenHadi beee. Hep siz yapip sucu bana attiniz ben gayet guzel,alimli,citir,terbiyeli bir kizim
Tamam bakalım, bacımsınTamam da önce yiyelimm sonra sohbet muhabbet araya manikürü de sıkıştırırız
Ohh yakariz ortaligi sayisal sende sozel bende. Azcikta ingilizcem var. Korkun bizden:)))))Tamam haci matematik bende.
One kiz olma onun gibi . Kadinin hası etli butlu olur. (Bknz: --> A AklinYolu1 )Bende ancelina culiyim zaten
Azcik ingilizce mi . Kadin sen ingilizce ogretmeni degil miydin?Ohh yakariz ortaligi sayisal sende sozel bende. Azcikta ingilizcem var. Korkun bizden:)))))
Ay sen hala makrna da mı kaldın kız, Hergün de makarna yenmez ki, bugun bal kaymak yerik yavrumAkşama makarna varsa geleyimmm canımmmm
Sen yapacaksan gel bebişimAhahah bende geliyim manikür yapalım
Owww en sevdiğim burç. Senle iyi anlaşşcazBana keçi de uyar
Akrep
Kiz benim etimden budimdan 10 tane ancelina cikar. Oda az biraz fazla dimi:))))
Bencede oda kimmis. Sacimi savursam ruzgarinda ucar ancelina:))))