- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Kv çocukları birakicam malum kv sevmez gezmemi
Oruc olanlar olmasa resim yuklerim de aksama artik.
Ah eski pazarlar. Ne guzel gez iste.
Hiç anlamam öle yükselen falan az önce 62 tl fatura geldi neymiş efem burç yorumlarına aboneliğim varmış soğudum valla astrolojiden
Allahtan ödeme talimatı var ahaahh
Kv çocukları birakicam malum kv sevmez gezmemi
Kararsızlık dışında iyi bi burç dimi ablamBende teraziyim..
Hayırlı olsun konunuz.Misafir kabul ediyor musunuz?Ara ara gelirim kabul ederseniz? Hannaz ,tavuk prensesi ne yaptın kız,yedin mi?
Kararsızlık dışında iyi bi burç dimi ablam
Benim aboneliğim değil yani ben yapmadım alavere dalevere bu işler hiç sevmemSeninki astronomik astroloji olmus.
O hataya ben de dustum. 300 TL bayildim. Hic bi dedigi cikmadi.
Ee cocuklarla zor olur zaten.
O kadar da dedik abla değişme diyeKız sorma , öyle gırgır şamata olsun diye yapmıştım , kızlar benden pilav falan yapmaya başlayınca geri döndüm hemen nasılsın , iyi misindeynepnaz
Bende çok kararsızlık yok ama,arada olur sadece,genelde iyidir sakindir dengelidir..
Gerçi arada dengeli dengesiz derim kendime
Şimdilik numaraya yazma ,misafir olarak geldim bugünlük.Hosgeldin deynep. Zeynep mi desem ?
6 numaraya yazayim mi seni kalici misin, gidici mi.
Ben taşıdığımı düşünüyorum burç özelliklerimiBende çok kararsızlık yok ama,arada olur sadece,genelde iyidir sakindir dengelidir..
Gerçi arada dengeli dengesiz derim kendime
Hiç deme ablacım hiç demeO kadar da dedik abla değişme diye
İyiyim canım teşekkürler ,birazdan çıkacağım netten ,hayırlı olsun diyeyim dedim.Elim boş geldim ama kusura bakmayın.Kız sorma , öyle gırgır şamata olsun diye yapmıştım , kızlar benden pilav falan yapmaya başlayınca geri döndüm hemen nasılsın , iyi misindeynepnaz
Benim aboneliğim değil yani ben yapmadım alavere dalevere bu işler hiç sevmem
Şimdilik numaraya yazma ,misafir olarak geldim bugünlük.
Ben taşıdığımı düşünüyorum burç özelliklerimi
Oda benden desene
Bende taşırım özelliklerini,arada yoldan çıkarım
Estağfirullah canım , bi dahakine güllaçgetirirsen hayrına çok hora geçer valla , evde yaprak var ama ,bende kalkıp yapıcak hal yok Zeynep
Pazar gunu bulusucaz kendisiyle. Dengesizsin benden uzak dur diyicem.
Alintilari katleden sultan bu yakalayin.
Arada frenlemeyi unutma sakın