⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Kilo vermesem de bırakmam. Bugün bi seminere uğramam lazım useniyorum gaz verin biraz :)

Tayt modundan cikalim artık:)
Eğer o seminere gitmezsen evde kalıp bi ton kalorili yiyecek yiyeceksin toprak light ton balıklı salata yerken sen latte içip profiterol yiyeceksin kesin git o seminere :KK70: :KK70:

Oh oh yarasin. Birinci oldun bu hafta ama haftalik degil yarisma daha 14 gun var. :duduk:
Hayatimin aski firar etmis , nerde oldugu belli degil. :deli:

Hayir dusunuyorum da zayif olsak ne olacak. :KK45:
10 profiterol yiyip ayy pantolon bol geliyor bugün de çok kaçırdım neyse alt tarafı 59 olurum demenin rahatlığı :KK70: yazarken yoruldum :KK70:

Oh oh yarasin. Birinci oldun bu hafta ama haftalik degil yarisma daha 14 gun var. :duduk:
Hayatimin aski firar etmis , nerde oldugu belli degil. :deli:

Hayir dusunuyorum da zayif olsak ne olacak. :KK45:

Ben zayiflayinca tatile gidecem :KK70: icim rahat mayo giyeyim.en azindan. Sort etek yakissin. Acik renk kot pantolon ah ah kolsuz badi. Dügün müyün oluyor yok koyafet bulamiyorum. Bir de sacimi kip kosa kesip bir tarafina yesil attiracam :KK66:

10 profiterol yiyip ayy pantolon bol geliyor bugün de çok kaçırdım neyse alt tarafı 59 olurum demenin rahatlığı :KK70: yazarken yoruldum :KK70:

Derdin 59 mu senin biz olelim o zaman. :silah:

Ben zayiflayinca tatile gidecem :KK70: icim rahat mayo giyeyim.en azindan. Sort etek yakissin. Acik renk kot pantolon ah ah kolsuz badi. Dügün müyün oluyor yok koyafet bulamiyorum. Bir de sacimi kip kosa kesip bir tarafina yesil attiracam :KK66:

Daha yaza var. :KK53:

Benim hayallerim yok hayalsizim ben. :KK45:

X