- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.181
Az kaldi. hayirlisi ile kavusun.Benim de askerim var, yolun sonu ve ben hiç iyi değilim..
Bitmeden rahat yok bana..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldi. hayirlisi ile kavusun.Benim de askerim var, yolun sonu ve ben hiç iyi değilim..
Bitmeden rahat yok bana..
Az kaldi. hayirlisi ile kavusun.
Kizlar biraktiniz mi diyeti ?
bak 7 hafta kaldi. Gerci ben de sıkı diyet yapamiyorum.Bırakmak değil de çöktüm birazz :))
Bir de regl öncesi hiç iyi değilim..
Bu hafta umut yok benden ama önümüzdeki çarşamba olucak gibi :)
bak 7 hafta kaldi. Gerci ben de sıkı diyet yapamiyorum.
Kizlar yarin tarti gunu. Kilo alip gelin beni yalniz birakmayin.
Seni yalnız bırakmamak için almış olarak geleceğimmm
Rekor bende raaaaat olun genşleeeerKizlar yarin tarti gunu. Kilo alip gelin beni yalniz birakmayin.
Hahah danakistanlıyım bence ben
Rekor bende raaaaat olun genşleeeer
Off kahretsin yine birinciyim o zamanEn cok kilo alan alsin bu haftayi. Kilo verenleri dislayalim.
Off kahretsin yine birinciyim o zaman
Ya bi konu vardı kızın biri 19 yaşında 28 yaşında holdingte çalışan biriyle sevgiliymiş adam mesai saatlerinde kızla konuşuyormuş sonra ve haftasonu adam buhar.Bu burc konusu ne migo sen bilirsin.
Ya bi konu vardı kızın biri 19 yaşında 28 yaşında holdingte çalışan biriyle sevgiliymiş adam mesai saatlerinde kızla konuşuyormuş sonra ve haftasonu adam buhar.
Bi ara ayrılmışlar sonra adam yalvarmış barışmışlar. Kız beni sevmiyorsan ayrılalım diyormuş sus işte sevioz diyormuş adam da. Haftaya ilk kez buluşcaz falan dedi kız tabi herkes dedi evli olabilir dikkat et ayrıl vs. Yalnız o kova burcu anladın mı? Bende ona göre davranıyorum alttan alıyorum diye çıkıştı bende dahil herkes dalgaya aldık kova burcu yani ayağını denk al ahahah