- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.141
Hayirdir lucky niye ? Bak cok pis motive ederim gerekirse. Beni kim edecek onu bilmiyorum
minyoncum, o sana eminim sahane duruyordur
neyse,,, iyice motive oldum , sagolun
A AklinYolu1 ,napim usta... koyamadim resmi , herkes koydumu ki?
hakkettenmi ya, okadarcikmiyiz?Ne bileyim soyle kisa girerken bir depresyona gireyim dedim.
Herkes koyuyor niki.
hakkettenmi ya, okadarcikmiyiz?
O kadarcikiz derken? Bazi arkadaslar hasta gelemiyormus.
Diyet icin uygun zaman degil. Zaten 21 gun sonra ben yokum.
Valla ben de istiyordum ama hem bogazlarım sistiO kadarcikiz derken? Bazi arkadaslar hasta gelemiyormus.
Diyet icin uygun zaman degil. Zaten 21 gun sonra ben yokum.
Bence şimdi başlayın , yeni yıla incelmiş girin sonra pişman olursun bakbahara mi baslasak
Önemli olan saglıkkben erkeklerden daha agirim. Olsun minyon olmak iyidir
B asladik bi kere.bahara mi baslasak
Valla ben de istiyordum ama hem bogazlarım sistihemde regl oldum basım dönüyor ama siz sakın pes etmeyın kızlar bahara falan bırakmayın yeni yila eksilmiş kilolarla girin mayflower75 canım hadi sende çık oralardanda kilonu ekle şuraya
Benimde bir milyon ,reglim bitsin gelirim kendimemayflower75 akşam eklicem dedi , 12 den önce ekler herhalde
Yok kız bdvdeymis halaPrensini mi bekliyor acep.
Benim cok bir beklentim yok mevlam kayira durumum mode on.
Unlimited sinema bileti alayim diyorum sinemadan cikmayayim hic.
Yok kız bdvdeymis halaçekip çıkaracağım onu bu hayattan
Yemek yiyormuş 10 dk ya geliyorum dedi , tartısının pili bitmiş kilomu söylesem sonra tartılsam diyor .BDV sine baslatmasin .Listeyi hazirliycam hadi.
Zayıflama ürünümü o ? Öyleyse tabi zararlıdır . Onları kullanmadan vermeye çalış . Guzel bir diyet programı seçip uygularsan birazda spor zaten onlara gerek kalmıyor , kilo veriyorsun .Kizlar sizce shakelee nasil ?zarali degil.mi onlar
Kiz amma dedikodumu yapmışsınız vallaYok kız bdvdeymis halaçekip çıkaracağım onu bu hayattan
Geldim Maycim :) kilonu tam olarak biliyorsan yaz o zaman canımHuuuuuu saklambaç mi oynuyoz ?nerdesiniz ayol??))