- 7 Eylül 2015
- 12.207
- 31.230
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Benim kadar başına taş düşmesin emi
Teşekkür ederimMazef in burcu ne. 13 numarayi kaptirmasin?
Hosgeldin.Kalici isen 14 u verebiliriz.
Kaliciysan burcun. Degilsen farketmez.
Bazı kültürlerde 13 uğursuz sayılır ya ondan diyorlarBu 13 olayı nedir ?
Zaten senin kadar tas basima dusse pestilim cikar ve. Meteor gibi kadinsin:))))))Benim kadar başına taş düşmesin emi
uğursuz sayı olarak bilinir ya 13Bu 13 olayı nedir ?
Baska ugursuz buluruz:))))Bazı kültürlerde 13 uğursuz sayılır ya ondan diyorlarbende ugursuzmuaum ben olmasam ne yapacaklarsa
Hahaha senin yarın kadar kupon var etki etmez diye öyle demiştim benZaten senin kadar tas basima dusse pestilim cikar ve. Meteor gibi kadinsin:))))))
Amaaan öyle takıntıları boş koy.. 13. anlamını biliyorumda farklı kültürel deyimlerde takıntı olur bilirdim ama meğersem burasını da sarmışBazı kültürlerde 13 uğursuz sayılır ya ondan diyorlarbende ugursuzmuaum ben olmasam ne yapacaklarsa
B.k bulursun ben gibisiniBaska ugursuz buluruz:))))
Kocamın ki johnnyden bi hafta önceydi... Hem neye kutliyim kocişinkini beee, adam sürekli dırdır vırvırlingen inanmiyorum ya jonny nin dogum gununu mu kutluyorsun
Kiziam kocanin da dogum gunu bu aralar degilmiydi insan oraya "iyiki dogdun kocişim" yazar
Ben senin tek bacagin kadarim be:))))Hahaha senin yarın kadar kupon var etki etmez diye öyle demiştim ben
Bizim ne eksiğimiz varAmaaan öyle takıntıları boş koy.. 13. anlamını biliyorumda farklı kültürel deyimlerde takıntı olur bilirdim ama meğersem burasını da sarmış
Ya ne biliyorsun adam karisini dövmüs oyle diyollaaa hirtin tekiymis. Hem senle nerde virvir yapcakKocamın ki johnnyden bi hafta önceydi... Hem neye kutliyim kocişinkini beee, adam sürekli dırdır vırvır... Johnny öyle mi, adamın her hali süper
Koyalimmi resim yiyosaBen senin tek bacagin kadarim be:))))
Elimi sallasam ellisi be.B.k bulursun ben gibisini