- 7 Eylül 2015
- 12.207
- 31.230
- Konu Sahibi AklinYolu1
Geldim yazdim senin bildirimler ucuyor:/Gordun dimi gelmedin beni tek biraktin ben de kilo aldim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim yazdim senin bildirimler ucuyor:/Gordun dimi gelmedin beni tek biraktin ben de kilo aldim.
Geldim gordum anlamadım
Aaa yazdım ya, Teraziyim bende Adalaetin simgesiHaha duzelttim kiz.
Bir colin eksik bi de Wanheda.
Erkek milleti degil mi iste. Bredi de ayni ahmedi mehmedideBrat enişte yolunda bence güzelim kadınların suçu ne olaki
Çocuk bakıcısı hizmetçi Allah ne verdiyse
belki ozon tabakasını deldiğin için güneş yüzü göremiyorum diye bir sormadan duramadımOlcebilsem o kadar havali olurmuydum hic
Sansli sultanimiz sensin. 13 numara .
Aynisini senden once soyledim ben daha uzun yasicamTam mazefe yakisir numara olmus. Denas14__ sence?
Ay sen hala makrna da mı kaldın kız, Hergün de makarna yenmez ki, bugun bal kaymak yerik yavrum
Sen yapacaksan gel bebişim
Owww en sevdiğim burç. Senle iyi anlaşşcaz
Aaa yazdım ya, Teraziyim bende Adalaetin simgesi
Aaa yazdım ya, Teraziyim bende Adalaetin simgesi
Tam da Mazef e yakisti inanki
Olabilir tabiki. Neden olmasin. Ama burnum cok kibardir tum gokyuzunu kaplamaz canim. Ucundan kiyindan gunes gorebilmen lazim:))))belki ozon tabakasını deldiğin için güneş yüzü göremiyorum diye bir sormadan duramadım
Sekerim hem kizimla hem baska topiklerle hemde burayla ilgileniyom naparsin. Ancak oluyo.Aynisini senden once soyledim ben daha uzun yasicam
Güneş anca Türkiye'ye kadar yetiyor.. Almanya yine şimşek ile sahne aldıOlabilir tabiki. Neden olmasin. Ama burnum cok kibardir tum gokyuzunu kaplamaz canim. Ucundan kiyindan gunes gorebilmen lazim:))))
Yok kız 7 temmuz kimliğimde yazan. Yanlış yazılmış kimliğimeTamam ne verirsen yeriz açımm zatennn
Anlaşalım tabii, konuşalımm, kaynaşalımmm
Anaaa ben de seni yengeç sanıyordumm 7 temmuz gördüm profilinde ondannn :))
Yok kız 7 temmuz kimliğimde yazan. Yanlış yazılmış kimliğime
Burnum turkiye hava sahasini gecemez canim. Sonra alaman kursunlarini falan yerim. KorkarimGüneş anca Türkiye'ye kadar yetiyor.. Almanya yine şimşek ile sahne aldı