- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.061
Bizi dışlıyolar heralde
Ne demek dışlamak beğenmemek olur mu hiç öyle şeyYohh bizi beqenmiyiLerr
Ama ama ben sonradan ark tarafndan davetLiyim yaa o yuzden numaram yokNe demek dışlamak beğenmemek olur mu hiç öyle şey
Herkesin bir numarası var, ilk sayfaya bakın sizin de vardır o numaraların alt ve üstü komşu oluyo A AklinYolu1 bizleri fişliyo
A AklinYolu1 işleri var gelmedi daha gelince kaydeder canımAma ama ben sonradan ark tarafndan davetLiyim yaa o yuzden numaram yok
Sevinirim ☺ e tanisaLim ozaman ucundan ☺A AklinYolu1 işleri var gelmedi daha gelince kaydeder canım
Tanışalım canım:)Sevinirim ☺ e tanisaLim ozaman ucundan ☺
Ayy qurbet kusum ☺ memnun oLdumm ben denizLide yasiyorum burcu 24 yasimdayim 1dene irkek ewLadim var daha 6ayLikk ew sarmasiqiyimm ☺☺Tanışalım canım:)
Ben Almanya'da yaşıyorum bi kızım var 37 yaşındayım profilden görüldüğü üzere Johnny Depp aşığıyım
Memnun oLdum bu arada ☺ kk ne quzeL bi buLus ya her yerden kadnLar birbirmizLe sohbet etme sansina sahibiz kafa daqitiyor insan ..Ayy qurbet kusum ☺ memnun oLdumm ben denizLide yasiyorum burcu 24 yasimdayim 1dene irkek ewLadim var daha 6ayLikk ew sarmasiqiyimm ☺☺
Oyy ne datlıdır o şimdiiii Allah bağışlasın :)Ayy qurbet kusum ☺ memnun oLdumm ben denizLide yasiyorum burcu 24 yasimdayim 1dene irkek ewLadim var daha 6ayLikk ew sarmasiqiyimm ☺☺
Çok hoşsun ya:))2 kere memnun oLdum bak ☺ uyku basima furdu yaLim ☺☺lingen
Ama ama ben sonradan ark tarafndan davetLiyim yaa o yuzden numaram yok
Iyi gecelerBen yatıyorum iyi geceler gözlerim tavuk dötüne döndü
Iyi diyelim iyi olsun. Azcik canim sıkkındi ama simdi biraz daha iyiyim. Kafamdaki soruna cozum bulunca rahatladim.
Gecmis olsun. Umarim simdi iyisindir.Iyi geceler. Bugun hic bi si yapmadim yapamadim. Bir mide agrisi ile ugrastim durdum.
Neyse ki sayfalar fazla degil.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Numerolariniz birazdan.
HosgeldinBen de daldim okuyamadim. Hem benim odam da yok henüz. Yeni geldim. Selam
Tesekkürler :)) yok gayet dogruHosgeldinwillkommen mi deseydim:))) (yazilisini unuttum yanlis olma olasiligi cok yuksek:))))))