Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyi ama heray değişen bi değer. Yumurta rezerv azlığından mı şüphelendiler sizde amh istediker.Fsh 6.51 nasıl Kızlar
Neden yaptırma gereği duydunuzYok ben kendim yaptırdım
Arkadaslar merhaba...benim adetlerlerim artik iyuce azalmaya basladi..31 yasindayim ve amh 0.93 ve regl 1 gun dolu dolu olurken 2.ve 3. Gun lekelenme olup bitiyor ve cok korkuyorum....rezerv azligiylami ilgili acaba..doktora sormustum bisey demedi...benim.gibi az adet olan var mi?
Cevabiniz icin tesekkur ederim..yasim 31 ve regl 28 veya 26 gunde 1 olurum yani hemen hemen duzenlidir diyebilirim sadece az regl gormem psikolojikmen rahatsiz edici evet rahim kalisma sikintim var zatenRezerv azlığıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Eğer adet süreniz 28 günde 1 iken 21 e indiyse ya da 35 e çıktıysa bu rezerv azlığı ile alakalı olabilir (yumurtlama süresi bozuluyor olduğundan) ama kanama süresi ve miktarı rahimin kalınlığı ile alakalı.Yaşla da miktarı azalan çok duydum. Sizi çok rahatsız ederse doktorunuza tekrar sorun ama inşallah sorun çıkmaz :)
Rahim kalınlaşmasında az oluyor diye okumuştum bir yer de canımCevabiniz icin tesekkur ederim..yasim 31 ve regl 28 veya 26 gunde 1 olurum yani hemen hemen duzenlidir diyebilirim sadece az regl gormem psikolojikmen rahatsiz edici evet rahim kalisma sikintim var zaten