Gebeliğe Hazırlık Fsh yüksek olup hamile kalan varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet her gün yeni testle yapacaksın ama herkesin 12.gün başlanmıyor döngü uzunluğuna göre. Mesela ben 26 günde bir oluyordum adet o yüzden 9.gün başladım 11.gün de koyuluğu yakaladım. Youtube’da birgeveningunlugu ebru ceylan’ın videoları var oradan izleyebilirsin çok detaylı anlatmış.

Sen hamilemisin canım

Bu arada ben klomen yazdırdımya bitkisel kürler ters etkimi yapar bilgin varmı bitkiseli içmesemmi
Evet canım hamileyim daha çok yeni:) Allah sana da en yakın zamanda nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde :)

Canım ilaçla birlikte kullanılması sıkıntı yaratabilir bence ikisinden birini kullanma. Ben olsam ilacı şimdilik kullanmazdım kendime hormon yüklememek adına. Yine de sen bilirsin canım

Amin bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ama ben klomeni salı günü yazdırdım günde bir tane aldım bugün 3 oldu iki gün kaldı. Şimdi nasıl yapsam bilemedim. Kafam çok karıştı. Sen doğal yollamı kaldın hamile

Amin bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ama ben klomeni salı günü yazdırdım günde bir tane aldım bugün 3 oldu iki gün kaldı. Şimdi nasıl yapsam bilemedim. Kafam çok karıştı. Sen doğal yollamı kaldın hamile
Hımm başladıysan bitir o zaman canım yarım bırakma. Olmazsa kürleri gelecek ay denersin.
Doğal yolla oldu çok şükür canım.

Back