- 15 Kasım 2018
- 54
- 20
- 88
- 40
- Konu Sahibi Tatlicadiasil
-
Slm geçen sene fsh 14.29 civariydi, bu değerle 2 ay sonra hamile kaldım, ama yaklaşık 2 aylıkken bebeği düşürdüm, sonra kurtaj , üzülme kaliniyor, fakat dr demişti yüksek fsh lı gebeliklerde düşük oranı fazla olur diye dediği gibi oldu.çünkü sağlıklı bir yumurta olmuyormus gebe kalınca da, ama yüksek değerle kalıp ta doğuran var orası da başka tabi.,siz Buran önce fsh ı düşürmeye çalışınUzun zamandır kendimi stresli hissediyorum fsh 11 yani yüksekmiş böyleyken klomen kullanıp yada kullanmayıp hamile kalan varmı
canm ben lh yüksekliği için kullaniyorum 19 benm lh 1 ay devam edicem aslanpencesine düşer demi yaCanım aslan pençesi kullan benim arkadaşım 16 küsürlerden 7’ye düşürdü 1 ayda.
valla kuzum öyle sanki ben bugün 7. gün oldu içiyorum aslan pencesini bendede lh çok yüksek yumurtlama bozukluğu haliyle fsh 7.30 o iyi çok yüksek değil dedi doktor ama lh yuksek ben varım katılmaya:))İnşallah bugün başlıyorum aslanpençesine bende bana katılmak isyeyen varmı. Bu arada fsh değeri erken menepoz gibi bişey değil demi
Düşer inşallah canım hormonları filan düzenliyormuş. Kullanınca tekrar hormon testi yaptırırsın emin olmak için:)canm ben lh yüksekliği için kullaniyorum 19 benm lh 1 ay devam edicem aslanpencesine düşer demi ya
Fsh dışında bir sıkıntı görünmüyor canım ama Fsh da aşırı yüksek değil aslında. Bu şekilde hamile kalan da çok var. Fsh yüksek çıkınca bir de Amh diye bir test yapıyorlar aslında o da çok düşük çıkarsa yumurta rezervlerin baya azalmış demek oluyormuş. Benim arkadaşımın o değeri de çok düşük. Menepoza yakın demek oluyormuş. 28 yaşında daha. Bir de onun ailesinde de erken menepoz geçmişi var. Senin ailende annen, anneannende filan var mı canım erken menepoz?Benim testlerim bunlar anlayan varmı
Evet olabiliyormuş canım stres hormonları çok etkiliyor. Gelecek ay yine yaptır bence düşmüş olur diye düşünüyorum:)Hayır kimsede yok ailemde. Benimde adetlerim çok düzenli gününü hiç asla şaşmaz stres kaynaklı olabilirmi bu fsh
Canım yumurtan büyümüyor mu ya da çatlamıyor mu da istedin tedavi? Kendine durduk yere hormon yüklemeseydin keşke daha 2 ay olmuş. Önce yumurta takibi yaptırsaydın emin değilsen. Bak benim de 3.denemede oldu. Ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama gününü ve ona göre birlikte olduk. Allah nasip etti çok şükür. Bence kendine hormon yüklemeden önce birkaç ay daha denemelisin. Dediğim gibi doktora yumurta takibi yaptırabilirsin. Bir sorun yokken klomen kullanıp kist oluşanı okumuştum birkaç gün önce yine burada.İnşallah canım. Doktor daha 2 aydır korunmosun çok erken dedi. Ben inatla tedavi istedim acaba yanlışmı taptım. Öyle olunca klomen verdi
Canım yumurtan büyümüyor mu ya da çatlamıyor mu da istedin tedavi? Kendine durduk yere hormon yüklemeseydin keşke daha 2 ay olmuş. Önce yumurta takibi yaptırsaydın emin değilsen. Bak benim de 3.denemede oldu. Ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama gününü ve ona göre birlikte olduk. Allah nasip etti çok şükür. Bence kendine hormon yüklemeden önce birkaç ay daha denemelisin. Dediğim gibi doktora yumurta takibi yaptırabilirsin. Bir sorun yokken klomen kullanıp kist oluşanı okumuştum birkaç gün önce yine burada.
Evet her gün yeni testle yapacaksın ama herkesin 12.gün başlanmıyor döngü uzunluğuna göre. Mesela ben 26 günde bir oluyordum adet o yüzden 9.gün başladım 11.gün de koyuluğu yakaladım. Youtube’da birgeveningunlugu ebru ceylan’ın videoları var oradan izleyebilirsin çok detaylı anlatmış.Ovülasyon testi 12.günden itibaren hergün ayrı yeni bir testlemi yapılıyor toplu 30 tane aldım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?