Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar fsh yüksek olanlar doktorunuz ne dedi ve düşmesi için ne ilacı verdi
Benim 7.3 çıktı aslında kağıttaki referans değerine göre normal ama doktor biraz yüksek dedi bende ilaç vericekmisiniz düşmesi için dedim doğum kontrol hapı vermem gerekir düşmesi için ama o zaman da hamile kalamazsın dedi vermedi yani yumurtlamam adetlerim düzenli olduğu için çok baskı yapmıyo demek ki dedi hemen istiyosan çocuk aşılama yaptır dedi
Kızlar fsh yüksek olanlar doktorunuz ne dedi ve düşmesi için ne ilacı verdi
Önceden gittiğim doktorum değerlerin iyi yüksek değil demişti bu doktorda böyle dedi senin fsh düşürücek bişey vermedi mi doktor
Benim 7.3 çıktı aslında kağıttaki referans değerine göre normal ama doktor biraz yüksek dedi bende ilaç vericekmisiniz düşmesi için dedim doğum kontrol hapı vermem gerekir düşmesi için ama o zaman da hamile kalamazsın dedi vermedi yani yumurtlamam adetlerim düzenli olduğu için çok baskı yapmıyo demek ki dedi hemen istiyosan çocuk aşılama yaptır dedi
Banada saçma geldi o yüzden bi size sormak istedim bencede yüksek değil şimdilik aşılama istemiyorum beklemeyi düşünüyorum inşallah en kısa zaman da hamiş oluruz tüm isteyenler
Önceki gittiğim doktorum da bu değer yüksek değil sen çok strese girip düşündüğün için kendin engelliyosun hiç düşünme normal hayatını yaşa yaşın da küçük bence aşılama ve ya tüp bebek için daha çok erken bekle bence demişti bende bekliyorum bakalım inşallah benim de bir bebeğim olur ve tüm isteyenlerinYok bana adet olmam icn ilac veriyodu fsh i dusureck bi ilac yok.tek ilaci kafani rahat tut bak ben o hatayi yaptm iki yil fsh diye diye kendimi yiprattm en son silkelndm gecn ay fsh 45 cikti hic takmadm uc gun once hamile oldgmu ogrendm....
Yok bana adet olmam icn ilac veriyodu fsh i dusureck bi ilac yok.tek ilaci kafani rahat tut bak ben o hatayi yaptm iki yil fsh diye diye kendimi yiprattm en son silkelndm gecn ay fsh 45 cikti hic takmadm uc gun once hamile oldgmu ogrendm....
farrahdiba canım özelden mesaj atamıyorum ben.oyüzden burdan cevap veriyorum sana :mesajına cevabım tatlım: anım benim epeydir giremiyordum çooook ama çooook mutlu oldum.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bana dua et canım.inşallah bana da aynı mucizeyi yaşatır rabbim.ben de spora başladım,ve 4 ay boyunca doğumkontrol hapını kullancam düzenli adet olabilmek için.hayıt tohumunu içmeyi bırakmıştım.ama şimdi tekrar baslycam.tatlım bana hikayeni tam anlamıyla anlatırmısın.düzenli adet oluyomuydun.yoksa fsh ın yüksek die benim gibi adet olamıyormuydun.kaç yıldır ugrasyosun bu sorunla.en son ölçtürdüğünde ne dedi doktor.sonra kendiliğinden adet gördünmü.çok soru oldu biliyorum ama çok heycanlandım.beklyorum msjını canım.
Cnm merhaba.ewet yazsmistik daha once de ben de yuksek fsh yuzunden adet olmuyordum normalde.ilaclarla oluyodum bir sure sonra ilacla da olmamaya baslamistm fsh 70 lerdeydi hep.iki yildr yasyodm bu durumu.bi cocgum var biliyosn bes yasnda..son olarak bes aydr adet olmuyodum .fsh 72 idi bi lokman hekime gittm bana kendi yaptgi bitki ilaclarndan verdi iki ay kullan gel dedi.ilaca basladm 15 gun sonra adet oldum fsh olctrdum 15 e dusmus..gunum gelmeden bi daha sonra tekrar gunum gelmeden yine erken adet oldum...yine olceyim dedim fsh i grrci 15 gun once olcmustm ama 15 ten de dusmustr belki diyodum bi baktim 45...ne oldgnu anlamadm bu kadar kisa surede nasl frlar.dr cok taktin ondan oyle oldu dedi.adet olmayi ozlerken adet olmaktan bikmistm artk :) iki ay bitti tekrar gidecem derken bi turlu gidemedim..erken adet olurken gunum gecti eyvah dedim bu ilaclar bi sure ise yaradi artk yaramiyor yine adet olmadim diye dusunurken bi kac gun gecti hala tik yok.umitszce bi kan tahlili yaptim (gebelik ) pozitif cikti sok oldum simdi keseyi gormeyi bekliyorm ins gorunur...sen de yitirme umudunu evet spor cok iyi hayit ilaci alcaktm hep unutuyodum cok iyiymis bi arkadas ta yuksek fsh la hayit ilaciyla hamis kaldgni yazmisti kibarli k5 diye bi hayit ilaci.umarm isine yarar bu bilgiler tez zamanda senden de hayrli haberler gelir ins...
gözün aydın hamılemısın fshyle nasıl basardınCnm fsh in cok yuksek deil merak etme endiselenp uzulursen artar bu melet.iki yildir fsh la ugrasan biri olarak diyorm ki benm 72 lerlerdeydi sakin stres yapma dr lara da pek kulak asma hep olmsuz konusrlar...
Tesekkurler cnm.darisi sana olsun.gözün aydın hamılemısın fshyle nasıl basardın