- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi MonicaBing
Hanımlar geçen gün test verdim. Nasip olursa yarın doktoruma göstereceğim. Ve tabii ki merak ediyorum lütfen bilenler bana fikir versin, değerlerim sorunlu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızCanim değerlerin süper hicbi sikıntı yok gibi görünüyor.
Tsh değeri normal değerler 0,55 ile 4,78 arasıHanımlar geçen gün test verdim. Nasip olursa yarın doktoruma göstereceğim. Ve tabii ki merak ediyorum lütfen bilenler bana fikir versin, değerlerim sorunlu mu?
Benimki normal yani?Tsh değeri normal değerler 0,55 ile 4,78 arası
Adetli yaptırınca nasıl bi farklılık oluyor acabaBu testler adetin kaçıncı günü yapıldı FSH içim soruyorum bunun değişen aralıkları var
3.günü gel demişti doktorum. 3.günü yapıldı yani.Bu testler adetin kaçıncı günü yapıldı FSH içim soruyorum bunun değişen aralıkları var
Yani doktor istediklerine bakmış bilemedim ki benim mi istemem gerekiyordu?Değerleriniz güzel görünüyor bunlara bakarken prolaktin de baktırsaydınız keşke
Ben aile hekimliğinde yaptırdım kendim yaptırmak istediğimi söyledim tabiki doktorun ekstra istediği tahliller oluyor gebelik mi düşünüyorsunuz?Yani doktor istediklerine bakmış bilemedim ki benim mi istemem gerekiyordu?
Doğru olan 2. Ya da 3. Günü zaten ama tüm hormonlara bakılmamış lh prolaktin E23.günü gel demişti doktorum. 3.günü yapıldı yani.
Evet öyle istiyoruz ama doktor bakmamış demek ki.Ben aile hekimliğinde yaptırdım kendim yaptırmak istediğimi söyledim tabiki doktorun ekstra istediği tahliller oluyor gebelik mi düşünüyorsunuz?