Kaçıncı aydan sonra tedaviye baslandı canımCanım benim fsh 6.90 lh 8.02 bana da öyle söylendi hamile kalamıyorum tedavi görüyorum şuan
Canım zaten lh oranı fsh tan yüksekse pko olunuyorAllh allah bence ileri düzey biey yok benim lh fsh ikiside 8 ancak ne pko var nede başka bşeyiki kez de hamile kaldım
Bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan ama bir daha ki ay femera kullancamKaçıncı aydan sonra tedaviye baslandı canım
Bende de mi polikistik over var yani canımBenim de fsh 4.48 lh 6.49 çıkmıştı doktor polikistik over olduğunu söylemişti, bende klomenle tedavi görüyorum şuan, 2. denemem klomenle ilki tutmamıştı
Ya inş hamile kalırım canımAllh allah bence ileri düzey biey yok benim lh fsh ikiside 8 ancak ne pko var nede başka bşeyiki kez de hamile kaldım
Demedi bir sey canımPolikistik over var demiştir doktor.
Büyük ihtimalleBende de mi polikistik over var yani canım
Öyle mi oluyor canım yani pko demedi amaCanım zaten lh oranı fsh tan yüksekse pko olunuyor
Kacıncı aydan sonra kullandın canım klomenBu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan ama bir daha ki ay femera kullancam
15.ayda kullanmaya başladımKacıncı aydan sonra kullandın canım klomen
Bende de mi polikistik over var yani canım
İnşallah canım stres yapmaYa inş hamile kalırım canım
Hııııı bilmiyordum vallaCanım zaten lh oranı fsh tan yüksekse pko olunuyor
Doktor bana 6 ay bekleyelim dedi bakalım15.ayda kullanmaya başladım
Yani bugun öyle bir sey bakmadı canımLh fshtan yüksek olunca pko diyorlar ama çok ileri derece değil, genelde lh 2-3 katı fazla oluyor inatçi pko olanlarda. Yumurtlama tembelliği olabilir belki sizde de. Doktor yumurtalarınıza baktı mı ultrasonda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?