fsh tahlili erken yaşta yüksek çıkanlar yardım istiyorum

S

selınx

Ziyaretçi
1 düşükten sonra 2 yıl bekledim bebek için olmadı dün aşılama için profla görüşmeye gittim bana aşılamayı bırak tüp bebekle bile hamile kalma şansımın çok düşük olduğunu söyledi fsh sonuçlarım yüksek olduğu için yumurtalarım gebeliğe müsait değilmiş bunun için anne olma şansım %5 en iyi ihtimalle aranızda benim gibi olanlar varmı

canım fsh kaç çıktı......................

canım fsh kaç çıktı......................

kanamanın 3. günü yapılan tahlil 23 çıkınca biz profa gittik tekrar yaptırdı ama kanamanın 9. günüydü 8 çıktı bilgin varsa lütfen yazarmısın:çok üzgünüm:

bana yardımcı olun lütfen çoooook üzgünüm

canım sadece fsh deil diger hormon degerlerinde onemli lh degerin yuksek olabilir. bide 3. gunu bakılan deger onemli normalde 8 yuksek deil sadece fsh yemi baktılar, ayrıca fsh yuksek oldugu halde kalan cok kişi var yeterki rabbim istesin versin

canım sadece fsh deil diger hormon degerlerinde onemli lh degerin yuksek olabilir. bide 3. gunu bakılan deger onemli normalde 8 yuksek deil sadece fsh yemi baktılar, ayrıca fsh yuksek oldugu halde kalan cok kişi var yeterki rabbim istesin versin

bütün hormon tahlilleri yapıldı ama sadece fsh yüksek olduğu söylendi bide ultrasondan yumurtalara baktılar yumutaların yeterli değil fsh da bunu doğruluyo dedi benim 3 bi tarafta 2 bitarafta 5 yumurtam vardı bana sayısının değil kalitesinin iyi olması gerektiğini söyledi sonuçta ben aşılama yaptırmaya karar veremezken acaba normal olurmu derken bana tüp bebek bile zor dedi pat diye nerden geldiğimi bilemedim eşimin desteği olmasa kendimi zor toplardım herhalde hala kendimde değilim ama bi kere daha altını çizeyim eşlerin destekleri çooooooooook önemli şimdi başka bi dr. dan randevu aldım akşam gidicez bakalım o ne diyecek asıl enteresan olan benim her ay düzenli kanamam geliyor kalitesiz olsa yumurtalarım acaba düzenli regl olurmuyum bilmiyorum çok karmaşık duygular yaşıyorum ALLAHTAN ÜMİDİMİ KESMİYCEM hepimizin inş. bi gün bebişleri olur sevgiler

canmım valla ben bu doktorlara cok kızıyorum hem dıyolar stres yapma hemde etken oluyorlar bende pko var eşimde ileri hareket 0 ve sperm yapısı bozuk doktorum yınede okadar ümitliydiki bana klomen ve yumurta takıbı yapacagız dedı bende bu spermlerle olurmu dedım sen şimdiden onları takma dedi eşimde ürolojiye gıdecek düşün yanı bende bukadar sorun var ve doktorum bana en az dozdan baslayacak tedavıme bence sende bu doktorlara cok takma görmüyomusun etrafımızda ne mucızeler oluyo öpüyorum canım allahımdan ümidini hiç kesme a.s.

canmım valla ben bu doktorlara cok kızıyorum hem dıyolar stres yapma hemde etken oluyorlar bende pko var eşimde ileri hareket 0 ve sperm yapısı bozuk doktorum yınede okadar ümitliydiki bana klomen ve yumurta takıbı yapacagız dedı bende bu spermlerle olurmu dedım sen şimdiden onları takma dedi eşimde ürolojiye gıdecek düşün yanı bende bukadar sorun var ve doktorum bana en az dozdan baslayacak tedavıme bence sende bu doktorlara cok takma görmüyomusun etrafımızda ne mucızeler oluyo öpüyorum canım allahımdan ümidini hiç kesme a.s.

desteğin için tşk canım seninde allah yardımcın olsun hayat sürprizlerle dolu belki 1 gün dimi ya gerçekten dr. bazen o kadar katı oluyolar ki sanki duyguları alınmış gibi gideceğim dr. ne diyecek gerçekten çok merak ediyorum zaman sanki geçmiyor sanki bu dr. seni çok korkutmuş yok o kadar ciddi bi şeyin diycek sankisenağlama

selam kızlar biraz daha neşem yerine geldi gittiğim dr. umut ettiğim şeyleri söyledi bu kadar kesin konuşmak için çok erken dedi seni çok korkutmuş dedi içim rahatladı diğer 2-3 hormon daha varmış onlarda yüksek çıkarsa o zaman tüp bebek bile zor deniliyomuş ama benim o hormon değerlerim güzel çıktığı için problem değilmiş bilmiyorum zaman ne gösterir allah hayırlısını versin hepimize

X