• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fsh lh hormonları eşit

• Konu Sahibi Konu Sahibi aytaçç
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aytaçç

Ziyaretçi
kızlar fsh lh hormonlarım eşit çıktı bu nedemek oluyor bilen varmı?

bilen yokmu? acaba çok kafama takıldı

Bence bir kere daha öltçtür normalde fsh nin lh den yüksek olması lazım lh nin fsh den yüksek olduğu durumlarda polikistik over düşünülür ama eşit olduğu bir durumda bence kıllanman varmı adetlerin düzenlimi adet olmadığın yada geç olduğun oluyormu bunları bilmek lazım bunlarda varsa pco gelir akla yoksa eğer bu belirtiler bir kez daha ölçtür yanlış bile çıkmış olabilir ve yumurtan çatlıyorsa adetde görüyorsan birşey demek değil bence.

yok lh ve fsh eşit seviyede çıktı doktor bunun olmaması lazım dedi adetimi düzenli oluyorum ama ayda ikikere adet görüyorum ama ikincisinde çok az kan geliyor

yok lh ve fsh eşit seviyede çıktı doktor bunun olmaması lazım dedi adetimi düzenli oluyorum ama ayda ikikere adet görüyorum ama ikincisinde çok az kan geliyor

canım benim bildiğimde lh fsh dan yüksek olması gerektiği benimkide birbirine yakın seviyede ve ben düzenli olmuyorum çünkü lh ım düşük olduğu için yumurtam çatlamıyo lh yumurtanın çatlamasını sağlıyo lh yükseliyo ve yumurta çatlıyo bide şey olabilir seninki bak canım yumurtan oluşu amaçatlamıyo kist olup daha sonra patlıyo ve ara kanama yaşıyosundur koyukahverenginde akıntı çünkü bende 2 ay yaşadım ara kanaması ve dr gittiğimde kistin patlıyo ve bu yüzden ara kanaman oluyo demişti umarım yanlış bilgi vermem sana bildiğim kadarıyla böyle bide hep düzenlimi olursun

evet düzenli oluyorum ama 10gün sonra birdaha oluyyorum ama bu sefer çöok az kan geliyor 3- 4 gün sürüyor ya çok korkuyorum ameliyat falan olmam dimi

evet düzenli oluyorum ama 10gün sonra birdaha oluyyorum ama bu sefer çöok az kan geliyor 3- 4 gün sürüyor ya çok korkuyorum ameliyat falan olmam dimi

yok canım ben bir kistzede olarak bişe olmaz merak etme sadece kistin patlıyo ve buda güzel kistin büyümesini engelliyo dr ilaç vermedimi sana

yok daha vermedi bidaha giedeceğim ama dr ye ozaman muayane olcm daha ultrason çekilmedim çekilecem

merhaba benim fsh6,95 lhmde37,0 çıktı ben bunu nasıl düşürebilirim yardım edin lütfen

Arkadaşlar bende adet düzensizliği nedeniyle hormon testi yaptırdım LH hormonunda folikular değerleri 2.12 - 10.89 arasında olması gerekiyormuş benimki 18.08 çıktı bu LH ne demek ben dr sorduğumda pek bilgi vermedi. bilen var mı acaba ve hamile kalmayı engelliyomu endişelenmeye gerek var mı?

Back
X