- 2 Kasım 2024
- 11
- 6
- 1
- Konu Sahibi fallinlove_
-
Pcos sunuz. Tek bildiğim bu lh/fsh oranı 2 ve üstüMerhaba kızlar,
Değerlerim hakkında anlayan yorum yapabilir mi ? Doktor Amh da istedi illa adetliyken mi vermeliyim ?
Hızlıca gebe kalmak istiyorum eşimde sperm morfoloji düşüklüğü var %1 anlayan bilen varsa yazsın lütfen
fsh yükselikliği pcos mu oluyorPcos sunuz. Tek bildiğim bu lh/fsh oranı 2 ve üstü
Canım yazdığım gibi lh/fsh yani lh ın fsh a oranı önemli.fsh yükselikliği pcos mu oluyor
Ne dedi doktor peki, inşallah yoktur yine de ama bana doktorlar böyle söylüyor hep bende de pcos varPcos belirtilerim hiç yok ama doktor da böyle bir yorum yapmadı ancak tahlil referans dışı olunca buraya yazmak istedim
Oran kaç olursa pcos oluyor bilgilendirie misinizCanım yazdığım gibi lh/fsh yani lh ın fsh a oranı önemli.
LH / FSH 2 ve üstü olunca pcos canım. Seninki de 2,33Oran kaç olursa pcos oluyor bilgilendirie misiniz
Sonuçlar benim değil ama teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Ay pardon ben konu sahibi sandımSonuçlar benim değil ama teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
E2 kaç olmalı ve e2 nedir yaniAy pardon ben konu sahibi sandım
Yumurtlamanız baskılanıyor değerleriniz yüksekMerhaba kızlar,
Değerlerim hakkında anlayan yorum yapabilir mi ? Doktor Amh da istedi illa adetliyken mi vermeliyim ?
Hızlıca gebe kalmak istiyorum eşimde sperm morfoloji düşüklüğü var %1 anlayan bilen varsa yazsın lütfen
Yani bilmiyorum ama Google amcaya sordum. Yumurta rezerviyle alakalıymış çok düşükse menopoz olabilir, çok yüksekse yumurtalık rezerviyle ilgili sorun olabilir yazıyor canım baksana sen kendinE2 kaç olmalı ve e2 nedir yani
Pko olabilirsiniz lh yüksek prolaktin de yuksekMerhaba kızlar,
E2 üreme hormonu adetliyken 45-50 civarı ideal 60 a kadar ideal.E2 kaç olmalı ve e2 nedir yani
Canım yazdığım gibi lh/fsh yani lh ın fsh a oranı önemli.
Hiç pcos belirtileri yok doktor da açıkçası böyle bir yorum yapmadı ama olabilir ni belirti olmadanPcos sunuz. Tek bildiğim bu lh/fsh oranı 2 ve üstü
Benim E2:40
fsh:13
Lh:4
Oran derken ne demek istediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?