mrb kızlar benim hormon değerlerim
fsh 6.1
tsh 2.0
LH 12.2
e2 46.2
prolaktin 18.0
normal mi değerler sizce.
Sanırım pcosun var benimde lh değerim fsh değerinden yğksek rabbim hepimize şifa versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar benim hormon değerlerim
fsh 6.1
tsh 2.0
LH 12.2
e2 46.2
prolaktin 18.0
normal mi değerler sizce.
ben yaptırdım çok kolay 2 günde çıkıyor çocuk için mi yaptırıyosun ?
mrb. bn 9 ay önce guatr ameliyatı oldum ve şuan bi ilaç kullanıorum. 1 senelik evliyim ocak ayından beri çocuk düşünüorum bunun için dr a gttm. doktorum yumurta tembelliği dedi ve bazı tahliller istedi. yaptırdım ama henüz dr ma gösteremedim. sonuçlarda tsh çok düşük 0,053 acaba bu çocuk için engelmidr? ayrıca bn bu tahlilleri evlendiim ilk aylarda adet düzensizliği için yaptırmıştım. orda tsh 3,04 prolaktinde 76,03 dü. yeni olan testimdede prolaktin 28,29 beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
merhabalar, bu testleri hangi bölümden randevu alarak yaptırıyoruz acaba
aynı hormon tahlillerini bende yaptırdım. kan örneği alarak yapılıyor. fsh ve lh değerinin yüksek olmaması lazım. eğer 10 un üzerinde çıkarsa kadında yumurtlama değerinin zayıfladığına işaret edermiş. fsh değerim 45 çıkmıştı ve dr bana erken menapoz teşhisi koydu. bu ayki adetimin 3. günü tekrar yenileyecek bu tahlilleri ki geçici bir şeymi yoksa gerçekten de menapoz durumu mu o vakit söyleyecek. dediğim gibi bu değerlerin 15 civarında çıkarsa derhal tedaviye başlaman gerekecektir.
benim değerlerim korkunç düşük çıktı..
fsh 0.07
lh 0.01
prolaktin 32.7
tsh 0.069
estradiol : 2000 bu değerin diğerlerinin aksine yüksek olmasına doktor da bir anlam veremedi ve tekrar tahlil yaptırmamı istedi.. moralim çok bozuk . bu anormallik neden neyim var bilmiyorum neden böyle ? çok üzgünüm((
Mutlaka adetin 3. günü olması gerekiyor benimde yüksekti 9.83 ama daha sonra yaptırdığımda
Fsh 6.96
lh 2.74
tsh 2.29
E2 79
prolaktin 12.58 son yaptığım tahlil sonuçlarım böyleydi canım bunların hepsi çocuk için önemli ama en önemlisi fsh çünkü bu değer yumrtalık rezervlerinde ki azalmayı gösteriyor.