benim doktorumda benden adetin 3.günü aç karnına yaptırıp ertesi gün mutlaka sonuçları getirmemi istedi. ne kadar tutar bu ücretler aynı hastanede sorduk eşiminkiyle beraber 155 tl. ssk karşılayınca 131 tl. dediler. sağlık ocağında yaparlarmı benim hormon testlerini
istanbul laboratuar diye bi yerin sitesindeki ücretlere baktım ssklı için komple hepsi 73 e geliyo eşim gittiğimiz hastanede yaptırmayı düşünüyo.
kızlar herkese merhabalar 1 buçuk yıllık evliyik pco luyum. hormonlarım altüst moralde bozuk tabi :)) ama napalım akkah başka keder vermesin .bebiş için yola çıktık.hormon testlerim yapıldı. eşiminde sperm testi yapılacak kızlarr şu test sonuçlarıma bakar mısın ? çok mu vahim durumdayım. yardımlarınızı bekliyorum.
TSH:1.51
LH :10.73
FSH:3.58
E2 :127
PROLAKTİN: 11.47
kızlar bu tahlillerin illa 2 veya 3.gün olması mı lazım yaaaaaa
ben nezaman regl olacağımı bilmiyorum işten izinde alamıyorum napıcam yok mu bilen kaçıncı gün olması şart
E2 : 46
FSH :5,51
LH :6,04
Prolaktin : 18,23
TSH :1,30
benim değerlerme de bi bakarmısınız
bende iki gün önce yaptırdım hormon tahlilimi,adetimin ikinci günüydü...
fsh 6.9 çıkmıştı...
hormon tahlili kan vererekten oluyo...
aç veya tok olmak fark etmiyo...
ögleden sonra verdim diğer günde sonucu aldım...[/QUOTarkadaşım bence yanılıyorsunuz çünkü okadar çok bu tahlilleri yaptırdımki her defasında başka başka dr lara yaptırmmama rağmen hiç biri aç tok farketmez demedi ve ısrarla açken yapılcak demişlerdi yani benim bildiğim böyle
FSH,LH,E2,PRL,TSH testlerimi cuma günü yaptıracağım.
***arkadaşlar bu testler nasıl yapılyor ve sonucu kaç günde çıkıyor?
***yaptıran arkadaşlar değerleriniz nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?