- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Sen ciddi misin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin korkulacak birşey yok dimi peki alternatif olarak bişey yaptın mı bu süreçteBenim değerim 11 e yakındı
Sağol canım Allah razı olsun aminStres çok önemli. En kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir hamilelik, sevimli mi sevimli bir bebek kucağa almanı dilerim.
Sağol canım Allah razı olsun amin
Stres çok önemli. En kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir hamilelik, sevimli mi sevimli bir bebek kucağa almanı dilerim.
Merhaba hiç canını sıkma benim de fsh değerim aynı geçen yaz bu değerdeyken Dr tüp bebek vs derken doğal yolla gebe kaldım. Malesef bebeğimi kaybettim sonra ama. Fsh yüksek olması iyi değil diyor drlar ama ben çok inanmıyorum. Yine de düşürmek istersen testere disli aslan pençesi kürü öneririm benim kürtaj sonrası 15 küsüre çıkmıştı iki ay bu kürü yaptım şimdi 12 ye düştü. İnşallah yakında direğine kavuşursun moralini yüksek tutmaya çalış.arkadaşlar herkese merhaba
öncelikle
beklenen adet 4 marttı
Geçikme oldu 19 martta geldi
Ve 21 martta hormon testi yaptırdım
Sonuçlara göre doktor hiç bişey söylemedi bir dahaki ay adetliyken yine gel bakılacak dedi fsh yüksek çıkmış
Ben tüp bebek yada doğal yolla hamile kalamaz mıyım kafayı yemek üzereyim bir tane düşüğüm oldu geçen sene 26 martta ve üzerine gebelik oluşmadı benimle aynı durumda olanlar lütfen yardım edin bana ağlamaktan helak oldum
Amin canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınMerhaba hiç canını sıkma benim de fsh değerim aynı geçen yaz bu değerdeyken Dr tüp bebek vs derken doğal yolla gebe kaldım. Malesef bebeğimi kaybettim sonra ama. Fsh yüksek olması iyi değil diyor drlar ama ben çok inanmıyorum. Yine de düşürmek istersen testere disli aslan pençesi kürü öneririm benim kürtaj sonrası 15 küsüre çıkmıştı iki ay bu kürü yaptım şimdi 12 ye düştü. İnşallah yakında direğine kavuşursun moralini yüksek tutmaya çalış.
BEnimde 12,34 geldi fsh yüksek geldi yani bende düşükten önce iyiydi düşükten sonra böyle çıktı bakalım düşecek mi fsh hormonum .arkadaşlar herkese merhaba
öncelikle
beklenen adet 4 marttı
Geçikme oldu 19 martta geldi
Ve 21 martta hormon testi yaptırdım
Sonuçlara göre doktor hiç bişey söylemedi bir dahaki ay adetliyken yine gel bakılacak dedi fsh yüksek çıkmış
Ben tüp bebek yada doğal yolla hamile kalamaz mıyım kafayı yemek üzereyim bir tane düşüğüm oldu geçen sene 26 martta ve üzerine gebelik oluşmadı benimle aynı durumda olanlar lütfen yardım edin bana ağlamaktan helak oldum
Benimde aynen öyle oldu. Fsh 7 idi. Aynı ay gebe kaldım. 5aylık ölü Doğum oldu. Stress üzüntü vs derken 3kez adet olmamıştım eski testten sonra hormon testı yaptık tekrar hemen 13 çıktı. Ben daha yeni hamile kalmışım yeni bebek kaybettim herşey normaldi üstelik . Nasıl olur ? Meğer stress üzüntü etkiliyormuş bu hormonu. Ben o kaybımdan sonra 3-4 kez adet oldum olmadım derken hamile kaldım Doğum yaptım. Aradan 8 ay geçti yeniden hamileyim . Düşmesi çıkması hiç önemli değil. Önemli olan doktorun ultrasonda yumurtalığı kontrol etmesi. Orada herşey yolundaysa sorun yok.BEnimde 12,34 geldi fsh yüksek geldi yani bende düşükten önce iyiydi düşükten sonra böyle çıktı bakalım düşecek mi fsh hormonum .
Canm teşekkür ederim saglıkla kucağına al inşallah benim üçüncü ay bitti düşükten sonra süreç zaten uzadıkça daha çok stres yapıyorum.doktor bana ilaç olarak bişey başlamadı yumurtayı yormamak içinmiş sadece bir kere fsh lh bakılınca ilaç başlanmazmış önümüzdeki ay adetinin ikinci günü tekrar bu testleri yaptır dedi eğer yine yüksek çıkarsa ilaç başlayacakmış bende bu ay boş durmayacağım soğan suyu kürünü yapacağım ve nar suyu içicem bol bok bakalım hayırlısı artık bana düşer gbi geliyor cnkü gerçekten bebeğimi kaybettikten sonra stresimi atamadım bir türlüBenimde aynen öyle oldu. Fsh 7 idi. Aynı ay gebe kaldım. 5aylık ölü Doğum oldu. Stress üzüntü vs derken 3kez adet olmamıştım eski testten sonra hormon testı yaptık tekrar hemen 13 çıktı. Ben daha yeni hamile kalmışım yeni bebek kaybettim herşey normaldi üstelik . Nasıl olur ? Meğer stress üzüntü etkiliyormuş bu hormonu. Ben o kaybımdan sonra 3-4 kez adet oldum olmadım derken hamile kaldım Doğum yaptım. Aradan 8 ay geçti yeniden hamileyim . Düşmesi çıkması hiç önemli değil. Önemli olan doktorun ultrasonda yumurtalığı kontrol etmesi. Orada herşey yolundaysa sorun yok.
Aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Bende diyorum ki hiç fsh değerini kafana takma. Stress yapmamaya çalış. Bol bol dua et, Allah’a sığın. Ben namaza başlamıştım bebeğim ölünce. Çok iyi geldi. Sürekli ağlıyordum elimde değildi. Sonra bir bebeğim daha olsun üzüntüm geçsin dedim fsh Yüksek çıktı bu defa . Hiç ilaç kullanmadım aynı ay hamile kaldım Doğum yaptım. Geçtiğimiz aylarda kontrol için doktor yine fsh istemiş yine yüksek çıkmış ben önemi varmı dedim herşey yolunda , yumurtalıkların gayet sağlıklı dedi, ben yine hamileyim . Yani düşmesi çıkması hikaye bence .Canm teşekkür ederim saglıkla kucağına al inşallah benim üçüncü ay bitti düşükten sonra süreç zaten uzadıkça daha çok stres yapıyorum.doktor bana ilaç olarak bişey başlamadı yumurtayı yormamak içinmiş sadece bir kere fsh lh bakılınca ilaç başlanmazmış önümüzdeki ay adetinin ikinci günü tekrar bu testleri yaptır dedi eğer yine yüksek çıkarsa ilaç başlayacakmış bende bu ay boş durmayacağım soğan suyu kürünü yapacağım ve nar suyu içicem bol bok bakalım hayırlısı artık bana düşer gbi geliyor cnkü gerçekten bebeğimi kaybettikten sonra stresimi atamadım bir türlü
Evet banda henüz ilaç başlamadı doktor yumurtlaıklarıbyormaknistryprum senin yaşın genç ve bir kere çocuğun olmuş bekleyelim bir iki ay strese bağlı yüksek çıkmış olabilir birdahaki ay tekrar bakalım dedi sadece Progestan kullan dedi . Stres yapmamaya calısıyrm evet namaz kılmak çok rahatlatıyorbende hamile kaldgm ay bilmeden hep dua ediyordum namaz kılıyordum ve Meryem süresini okuyordum sabah akşam şimdi adetim. Bitsin yeniden yaparım onları da . Rabbi m izin verirse eğer hiç ilaç kullanmama kendimi yormama gerek kalmadan bu ay hamile kalırım rabbim büyük ol derse olacak bakalı m hayırlısıAynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Bende diyorum ki hiç fsh değerini kafana takma. Stress yapmamaya çalış. Bol bol dua et, Allah’a sığın. Ben namaza başlamıştım bebeğim ölünce. Çok iyi geldi. Sürekli ağlıyordum elimde değildi. Sonra bir bebeğim daha olsun üzüntüm geçsin dedim fsh Yüksek çıktı bu defa . Hiç ilaç kullanmadım aynı ay hamile kaldım Doğum yaptım. Geçtiğimiz aylarda kontrol için doktor yine fsh istemiş yine yüksek çıkmış ben önemi varmı dedim herşey yolunda , yumurtalıkların gayet sağlıklı dedi, ben yine hamileyim . Yani düşmesi çıkması hikaye bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?